- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iOS alkalmazások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valakit rábeszéltem hogy vegyen egyet mert látni akartam élőben, mert nehezen hittem a szemüveg nélküli 3D-ben minden igaz amit írtál róla nehezen is kapta vissza…
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
G-Guts
aktív tag
Az LG Optimus 3d is még nagyon jó telefon. A kijelzője szerintem nagyon szép, habár nem Samoled mint pl. egy Samsung Wave telefon kijelzője, de ennek ellenére sztem annál egy fokkal sem rosszabb. A kijelző képe éles, jól szaturált, élénk, a betekintési szöge pedig óriási, ne tévesszen meg tehát, hogy a kijelző TFT-LCD típusú, élőben láttam, tényleg nagyon szép. Ez a teló ráadásul gyors is, és valóban megvan a mélységérzet, amikor 3d-s tartalommal lehet találkozni. Ráadásul árban sem annyira vészes azért.
-
-
En meg dimenziót váltanék, és ha veszek valamit az már kénytelen lesz 3D-s lenni, ha az enyém akar lenni és 4,3” alább nem adom punk tum.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Ranzon
csendes tag
Nemtudom, én egy gs II-re gondoltam de még nemtudom h milesz igazából...
Amúgy szívesen snowman, ez így van jól[ Szerkesztve ]
Ranzon
-
G-Guts
aktív tag
Pussycat, Ranzon: Vegyetek olyan Androidos telefont, amiben 1 ghz-es CPU és 512 mb ram van. Tökéletesen jól fut az Android olyan vason. Higgyétek el, nem fogjátok megbánni, pláne a bada után. Ha jobban szeretnétek spórolni, akkor pedig ajánlom az Alcatel (aka Telenor) One Touch 990-t, amiben igaz, hogy gyengébb vas van, de még teljesen jól használható, ár-értékben arányban pedig igen jó.
-
Érdekes számomra ez a memória elfogyásos tünet. Asszonykám Wave I-re felraktam a 2.0-át, de az nem produkál ilyen anomáliáka. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem optimalizációs probléma amit leírtál a 2 esetében.
Mindenesetre köszönöm, hogy megindokoltad a dolgot. Csak azért kértem, mert egyrészt érdekelt, hogy miért ez a véleményed, másrészt azért, hogy hogy elkerüljünk egy esetleges flame war-t.BTW, szerintem az Androidot messzire kerüld el. Van nálam egy Motorola Razr, de ma már egyszer lefagyott netezés közben, valamint az akksi hőfoka is felkúszott 45 fokra. Emellett kétszer annyi idő alatt bootol be a dual core procival, mint a Wave 3-om single core-al
-
Ezek a tünetek memória hiányára utalnak igazán csinálhatnák már a telókat is bővíthetőre és most nem a kártyára gondolok hanem a belső memóriára vagy cserélhetőre. Remélem nem ez lesz a végleges software rá. Mert ha igen veszek egy Optimus Max 3D.-t
-
Ranzon
csendes tag
válasz Evil Snowman #11 üzenetére
Az indokom a következő: tavaly nyár óta használom a waveII-met addig nem is volt gond, tisztában voltam a néhány hibájával illetve h kevés alkalmazás van rá. Januárban jött a 2.0, kiesen kersztül frissítettem is, és azóta lett nagyon gagyi a telefon. Sokszor akadozik pl már zenehallgatás mellet is ha megnyitok bármit akkor lassul, ez 1.2 alatt ez nem volt érezhető, néha fogja magát és újraindul használat közben, ez szintén volt az 1.2 alatt mint hiba, de nem oldották meg ezt sem, a widgetjeimet amint belépek egy alkalmazásba utána elfelejti, a facebook kliensben a chat használhatatlan( a régi kliensben legalább nem volt, így nem is volt vele gond ) a böngésző dobálja a szokásos túl nagy az oldal szöveget ahelyett h működne rendesen( ezt sem oldották meg 1.2 után). A böngésző felugráló fejlécét azt kiiktatták (gratula). Véleményem szerint alapból egy picit a hardwer is gyenge a 2.0hoz, de lehet h ez is csak az optimalizáció hiánya... nekem ezek az indokaim amiért most már rámondom a rendszerre h sz*r(meg még ami nem jut eszembe). Nem volt még eddig droidom sem más újfajta oprendszerem, de azthiszem h hamarosan lesz
Ranzon
-
-
G-Guts
aktív tag
válasz Evil Snowman #9 üzenetére
Ranzon-nak feltehetően azért ez a véleménye, mert van összehasonlítási alapja. Ilyen egyszerű.
-
-
-
Ranzon
csendes tag
Kalap sz*r az egész bada úgy ahogy van, és ezt úgy mondom h waveII-m van 2.0ás badával...
[ Szerkesztve ]
Ranzon
-
Apika
addikt
Az asszony fog neki örülni...
-
leslieke
Jómunkásember
Akció hátán akció!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest