Hirdetés
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- A magas vérnyomást is felismerheti az Apple Watch Series 11
- Ezek az új Apple termékek hivatalos magyar árai
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
prepared
csendes tag
Sziasztok,
A következő problémám lenne:
A napokban laptopot cseréltem, amin már csak 1 db hdmi port van. Korábban mindig 2 monitoron dolgoztam (hdmi, vga) ami miatt most is kellene egy alternatív megoldás amivel ezt megoldhatom.Ebay-en az ehhez hasonló adapterekhez mindig oda írják hogy nem működik csak win7/win8 alatt és win10-et nem támogatja. Lehetséges hogy azok mind clonok vagy csak egyszerűen csak a régi driverrel árulják?
A munkám miatt főként szöveges, kép tartalmakra használnám. (photoshop, böngészők, szövegszerkesztők)
A feltelepített driver esetleg nem zavar be az alap vga driverébe?Esetleg a hdmi-t nem tudom valahogy elosztani?
Előre is köszi a válaszokat, segítségeket,
Prepared
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7400 !!14" full hd, i7 8665U, 16GB RAM, 512 Gb SSD, jó akku, szép állapot!
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55UK6300MLB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest