Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
Próbáltam hasonlót, note 3 volt a meghajtó. Nagyon komoly és egy kontroller párosításával már használható is.
-
Cathulhu
addikt
válasz
kocsisdavid5 #8 üzenetére
Zsebtolvajok legnagyobb oromere.
Kizart -
Ghoosty
őstag
Vagy én értem félre, vagy nem igazán nevezném barátinak 50k HUF egy "tok"-ért. Gondolom, ebben van a mozgásérzékelő, meg ami még kell, de képernyő nincs. (Oculus Riftet is e körülre ígérik és abban benne van a képernyő is.) Szóval vehetsz hozzá még egy közel 150-200k HUF-os telefont is, hogy használhasd.
"Az Egyesült Államokban a Gear VR már megvásárolható 200 dolláros alapáron, nyilván a Galaxy Note 4 nélkül, amit ugyancsak be kell szereznie annak, aki a a VR-lázból ki akarja venni a részét."
-
kocsisdavid5
aktív tag
Miért tőrlődnek a hozzászólások?
-
ctvagyok
őstag
Mondjuk én ezt el tudnám képzelni otthonra. Vagy valami hasonlót. pl Occulust. De még nem próbáltam, lehet 10 perc után előbújna belőlem a kis vukk
-
Wapmester
senior tag
ez azért elég költséges kütyü ahhoz, hogy elterjedjen főleg, hogy note 4 nélkül semmit sem ér
-
kocsisdavid5
aktív tag
De már látom, hogy 5 év múlva a metrón az emberek ilyenben fognak űlni
-
kocsisdavid5
aktív tag
Nagyon szivesen kiprobálnám
-
Lionking01
tag
Előbb vennék egy okosórát, mint ezt. A fejemen egy telefonnal még otthon sem fogok sétálni, nem, hogy az utcán. Tudom, tudom, nem erre való. Biztosan élvezet játszani vele, de kb. annyira hamar ki fog hullni, mint a szemüveg nélkül nézhető HTC Evo 3D, vagy LG Optimus 3D anno. Pedig azok szerintem jók voltak. Mindkettő volt, és tényleg élvezetes volt a 3D hatás. Csak hát arra sem volt elég tartalom. Erre is fejlesztenek majd ezt-azt, de nem fog sokáig tartani. Filmnézésre is max. egyedül alkalmas, ugye. Nem tudom. Ennek tényleg nem tartom sok értelmét. Google Glass-t viszont vennék.
-
TRIvidore
tag
Lesz mit heggeszteni. Az OA-n felpróbàltam, de az Oculus sajàt megoldàsàval nagyobbat fog villantani. Mert ehhez mèg a Note4 is kevès.
-
Forest48
aktív tag
Ez mivel tud többet vagy miben más, mint a google dashboard amúgy?
-
Chopper90
csendes tag
ha tényleg ennyi az ára, akkor az több mint baráti véleményem szerint
-
Ádám16
addikt
A jövőt látom ebben a termékben.
Nyilván a sokadik változata kell ahhoz, hogy elterjedjen, de pár év múlva szerintem ilyen eszközt fog kérni a gyerek Karácsonyra. -
Carbonado11
tag
Ezt mire lehet használni?Böngészni lehet vele?Gondolom filmet nézni igen ... Térben látni a telefon menüjét? Nem lehet valahol egy prezentációs videót megnézni? Mármint a vele elért látványról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kétszáz dollárért hazaviheti a Samsung virtuális valóságot kiterjesztő szemüvegét, amelynek megjelenítőjeként a Galaxy Note 4 szolgál.
- Eladó PULUZ 3-csuklós fényképező állvány (tripod, 106cm) c-clamp + mobiltartó (PU3103B)
- Apple Gyári Dobozos Gyorstöltő 20W USB-C - LIGHTNING (Type-C) telefon töltő (adapter, töltőkábel)
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest