- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
gidion90
tag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
Kérlek segítsetek! Kaptam egy ipad 4-et! 16 GB! nem tudok dönteni, hogy elcseréljem-e sony tablet Z-re, az bővíthető, meg vízálló, de a kijelzőben meg akksiban jobb az ipad, de android vagy IOS? Mit javasoltok?
-
big-J
őstag
válasz
callmeakos #1 üzenetére
2 magosat kiadni 2012ben, ennyi pénzért... aki ilyet vesz őszintén sajnálom.
-
kolosanyi
veterán
válasz
callmeakos #45 üzenetére
Na mondjuk annak ellenére, hogy szerintem se baj, ha elérhető a nagyobb felbontás, én se érzek késztetést erre az egészre. Jó, az iPhone kijelzője valóban tök jó (csak ahhoz volt szerencsém eddig a nagy PPI-sek közül), de én a 800*480-at 4"-en is tűélesnek látom. Sőt, épp a notim 13,3-as kijelzőjét bámulom, miközben ezt a hozzászólást írom és annak meg 1280*800-as felbontása van. Teljesen pixelmentes a kép kb 40-50 centis távolságból.
De mondom, ha van nagyobb felbontás, az sose baj. Viszont számomra nem ez a döntő tényező. Nálam ami inkább az iPad felé billentené a mérleg nyelvét a konkurenciával szemben, az a szolgáltatáskínálat (bár semmilyen tabletet nem veszek szerintem még egy ideig).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest