- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 8 és 8T
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu, 295x2-vel megszűnt a mantle módom da:iben. mások ugyanerről számolnak be bf4ben. van erről infó?
-
domos
senior tag
Nálam valamit durván elkúrt a driver... eddig tökéletesen ment a 4K@60Hz Club3D-féle displayport 1.2 -> hdmi 2.0 átalakítóval, amióta a frissítés felment, 30Hz a max, és hiába rakom vissza a régi drivereket, nem javul a dolog, sőt, másik OS alatt is ugyan úgy 30Hz lett a max... ötletem nincs hogy lehetne megoldani.
-
Zeratul
addikt
-
ribizly
veterán
Nagyon szépen teljesítenek a Fury/Fury X kártyák minden esetben. Ez dícséretes.
És habár nekem már valószínűleg életem végéig Nvidia kártyák lesznek a gépembe (G-Sync), ezt le kellett írnom. Az már egy más kérdés, hogy a 480-as AMD-k szerintem egyre inkább elveszítik az értelmüket a régebbi, erősebb és olcsóbban beszerezhető AMD és az Nvidia GTX1060/1070 árnyékában. -
.LnB
titán
Deus Ex Benchmarkok már ezzel a driverrel. (Van Dx11-es eredmény is, össze lehet hasonlítani) [link]
-
HaJózsi
aktív tag
Már megint miért nincsenek új driverek az APU-kra?....
-
Végre be lehet állítani 4K TV-hez a Pixel Format-nál az RGB 4:4:4 vagy YCbCr 4:4:4 3840x2160@60Hz-en. Eddig itt a lista üres volt és csak alapból 4:2:2 volt, ami csökkentett színvisszaadást eredményezett.
-
valamint még javítja mantle alatt az árnyékokat is.
-
nalaca000
tag
Én nem értem. Régebben nem arról volt szó, hogy a driver gyártóknak nem lesz dolguk, úgy mint a dx11-nél. Most meg nyakra-főre jönnek a hotfixek a dx12-es portokhoz.
-
Venyera7
senior tag
Akkor most tudja ezzel fordítani a pc-re portolt konzolos kódokat vagy nem?Már kaptam választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest