- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
A fekete dobozra meg szerintem megoldás a nyílt forrás. Hmm... Mit kapok ezért.
De mintha lett volna erről cikk mostanában. Nyílt driver + nyílt játékmotor. X számú játékmotor, ami töredéke a mainak, hardver fejlesztők és játékfejlesztő cégek szponzoráljká, de legalább meg van írva tisztességesen. A játkstúdió meg ezekre húzza rá a saját "bőrét". Maga a játék fizetős, de nyílt motoron fut. Hátnem?
-
Vladi
nagyúr
"tűnjön el a hagyományos értelemben vett grafikus eszközillesztő, hogy a fejlesztő végre maga is láthassa mi folyik az alsóbb rétegekben, beleértve a hardvert."
Ühüm. Merő kupleráj a játék motorja, most jól a hardverben is csinálhatják a baromkodásukat. Szupi."hiszen az adott fejlesztő direkten átveszi a grafikus meghajtó feladatait"
Ettől félek én. Lesz olyan stabilitás, hogy ihaj. w95 egy merő unix lesz hozzájuk képst.Egyébként én már régóta mantrázom, hogy a szoftver szar. A hardver már 10 éve nagyonelég, de a szoft egyre rosszabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- Nintendo Switch 2
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gumi és felni topik
- Macska topik
- Google Pixel topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest