- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
smkb
őstag
Így van, ezért vettem HD4830-at, nem 9800GT-t,de sok ember van akinek csak az NV a videokártya mert a játékok elején az ő reklámjuk jön be stb stb. Tehát lehet benne üzlet, ha gyártó készít ilyet, mert tuti sok olyan van aki nem olvas teszteket, és még azt sem fogja tudni hogy a GREEN EDITION nem csak azért green mert kevsebbet fogyaszt, hanem azért fogyaszt kevesebbet mert kisebb a teljesítménye is. Az meg, hogy a gyártók, forgalmazók kihasználják-e az emberek információhiányát, más tészta. Ez is így van minden iparágban. Mi ph és egyéb online hw/sw portál olvasók tájékozottbbak vagyunk,jobban járunk, de elítélni nem lehet egy gyártót sem hogy de mért gyárt ilyet, ha el tudja adni. Máshol pl. zöldségvásárlásnál, dinnyénél, karajnál, csirkefarhűátnál meg lehet mi bukjuk be azt a pár ezer forintot, mert ahhoz meg nekünk semmi lövésünk.
-
smkb
őstag
Csakhogy ugyanúgy, mint minden más iparágban itt is létezik márkahűség valamilyen szinten, illetve hogy épp mit kapni az üzletben. Nem mindenki veszi a tesztek alapján legjobb árérték arányú autót. Ha így lenne, nem lenne már pl. francia autógyártás, ami ipari hulladékokat állít elő megbízhatósági és technikai szempontból, de viszont van akinek ez tetszik, van akinek előtte is ez volt és ezután is peugeotot 307/308-at vesz hiába a legramatyabb autók egyik jeles képviselője, és nem a kia ceedet, hiába veri agyon minden tekintetben és emelte magasra a lécet a egész európai autógyártásnak, és olcsóbb is.... Másrészt meg szép a hd4770 ára, csak épp tőlünk nyugtra is legtöbbször csak az árlistán szerpel, a polcokon sehol. Iyen a világ, mint minden iparágban itt is megvan a választás lehetősége. Így szép.
-
smkb
őstag
Továbbra sem értem ezt a rettentő fikázást. Nekem 7900GS-em volt 2,5 évig (hol van az egy 9800GT-től, még ha húztam is 20%-al). Szívbaj nélkül elment rajta minden. Még a GRID is bírta 25fps felett 1024*768 ban 4*AA-val (persze tudom a fanatikusoknak ez már nem felbontás). Most egy HD4830-am van. Ettől nem vagyok sem a ATI sem NV fan. Ami szarul volt megírva az meg szarul ment jobb kártyán is. Deadspace pl elég masszív beállításokon is hasított ezen a nem mai kártyán. Mire nem elég egy ilyen 9800GT? Nem mindenki 1650*1050-ben nyomja ám. Lehet fikázódni, hogy húúú de régi vacak, de amíg úgyis konzolra optimalizálnak pár PC specifikus játéktípuson kívül mindent, addig a játékok 85%-ára tökéletesen elég lesz ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest