Új hozzászólás Aktív témák
-
ricsi99
addikt
Nem azt mondtam ,hogy legyen analóg minden... csak azt hogy már túlzottan sok "okos" eszküzünk van... kocsi teljesen jó példa... lassan gurulo computerház, mindent (is) vezérlés irányít... nem egy központi rész ,hanem el van aprózva... így fizetsz az extrákért mennyi + dolog van benne...
Van rengeteg dolog ami mehetne analóg rendszerel is... viszont drágább /nem is esik szét 2 évente /csilivilibb /könnyebb eladni az új verziót...
Annó a benzint is fillérekért adták... mostmár drága meg löty-bölik mindennel (is)... az autógyártók persze az utolsó literig fogják tolni a profit miatt. -
Pl lehetne gyártani kevesebb extrával kocsikat, kevesebb csippel.
Amúgy szerintem is, az emberek nem fognak olyan ütemben kütyüt váltani mert elszálltak az árak.
Részben egyetértek ricsi99-el. Szerintem is a profit van az első helyem minden más utána. A hosszú távú fenntarthatóság meg valahol a lista végén található.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged