- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Új hozzászólás Aktív témák
-
MageRG
addikt
Ti azt hiszitek, hogy a kormány adja és most nettó szemétségből nem ad.
Szerintem nem feltétlenül e miatt balhéznak a tanárok.
Magyarországon nagy hagyománya van hogy úgy spóroljunk, hogy a minőséget nem mérjük.
Azt is lehet tudni, hogy az oktatásba fektetett pénz megtérül, de csak hosszú távon. Hosszú távú, fenntartható oktatáspolitika meg nincs.
Ennek része az is, hogy a jó tanerőt meg kéne fizetni, tökmindegy hogy közpénzből (nagyobb a társadalmi hozadéka) vagy fizetős iskolákkal. Lehet hogy ez többet hozna, mint pl. a "családi gazdaságok támogatása".A társadalmi elégedetlenségnek + butulásnak meg van pénzben mérhető értéke, még az általad példaként hozott sportautós juppigyerek képernyőjén is.
-
MageRG
addikt
Ha a fentiekkel homlokegyenest ellentétes tanár ismerőseid vannak, csak gratulálni tudok - azoknak a tanároknak ...is
Nem, sajnos az összes jó tanár akit ismertem már vagy nyugdíjas, vagy már mást csinál.
De nem a mindenkinek megfelelésről beszéltem, hanem valami olyasmiről, amiről a Holt költők társaságban is szó van. Hogy formálom a diákok gondolkodásmódját, nem csak a száraz anyagot darálom. Mondjuk ott is útilapu lett a vége... -
MageRG
addikt
A régi emberek hibáiból és erényeiből sokat lehet tanulni.
Ja, kár hogy kevés a jó történelemtanár. Ahogy írták már többen, a történelem rendszerint évszámok, események bemagolását jelenti.
Azon a színvonalon ritkán teremtenek kapcsolatot a társadalmi/technológiai változásokkal, nem lehet látni az összefüggést a jelenkor történetével, vagy egy modern állam működésével. (+ USA, D-Amerika, K-Ázsiával alig foglalkozik, de ez talán nem annyira baj).
Elvileg ötös voltam töriből, gyakorlatilag csak érettségi után 5+ évvel értettem meg sok mindennek a jelentőségét. Tudom, én vagyok későn érő...
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Robot fűnyírók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest