- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
bimbiri
tag
Ismételten hamut szórók a fejemre, az alap mondatodat teljesen félreértettem. A valóság meg sem fordult a fejemben, mert túl abszurd. A megszerzett tudáshoz és a befektetett munkához pedig minden elismerésem!

A kérdést feltettem magamnak és most már egyértelmű a válasz. És én sem lendítettem pozitív irányba a megítélésüket. Pedig én nem is vagyok pedagógus, csak legfeljebb tanár, de inkább oktató. Nevelni nem szeretek és nem is értek hozzá, a megszerzett tudásomat viszont szívesen átadom az azután érdeklődőknek.
Az irgalmatlan vers megtanultatására viszont továbbra sincs értelmes válaszom. A saját idiótaságom miatt most már kötelességemnek érzem, hogy írjak róla, de nem vagyok kompetens a kérdésben. A verstanulásnak megvan a maga helye és szerepe a pedagógiában, már az óvodás kortól kezdve. De ami veled/veletek történt az nettó baromság, tanári ámokfutás. A hátterében talán szakmai féltékenység állt. És remélem nem ma már nem folytatja áldásos tevékenységét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Arc Raiders
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Milyen okostelefont vegyek?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ford topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99S i7 5820K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GAMDIAS TALOS E2 Elite ADATA 600W
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest