Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spiii

csendes tag

Sziasztok!
    Véletlenül keveredtem ide és nagyon megdöbbentem a híren :-)
    Már csak azért is mert az IBM-nél dolgozom és minket valahogy elkerült ez a hir....
    Szóval szeretném pontositani a dolgokat:
    A nyár elején (valóban) mindenkinek telepiteni kellett a Symphony-t, és "megkértek" minket hogy használjuk is, de ez nem azt jelentette hogy innentől kezdve csak ezt használjuk, a hir lényege az hogy az IBM nem vesz új MS Office licence-t, hanem az új gépeken már csak a Symphony lesz.
    Ha a program sebességben utóléri az Office-t szerintem gond nélkül át is tér rá mindenki.
    Levelezésre soha nem használták az Outlok-ot, nem is szabad IBM-en belül. Arra van salyát Lotus Notes-a az IBM-nek ami nagyon jól és megbizhatóan működik. A World sem túl gyakori, inkább az Excel és Power Point fog hiányozni, de az is csak szokás kérdése.
    Az hogy az IBM áttér a Symphony-ra inkább azért lényeges mert igy lesz 30-50 ezer tesztelője aki napi szinten bombázza majd a fejlesztőket hibajelentésekkel :-) és köszönőlevelekkel :-) igy ha sokan áttérnek az új progikra biztos nagy szárnyalásba kezd és sok sok frissités és hibajavitás jön majd ki.
    Az IBM egy büroratikus és túlszabályzott rendszer, ha bele döglik sem fogja elismerni hogy nem jó a Symphoni és nem használják a dolgozói.

Mégegyszer a lényeg: A már meglévő licence-t kifuttatja az IBM és csak az új gépekre nem telepitenek Office-t (ill. külön kérésre és indoklással mégis lehet ilyet kapni)

Új hozzászólás Aktív témák