- Nem nyílnak a Foldok?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Igen, minden bizonnyal annyira utáltam a "dzsunkát" (már ha a Mi3-amra gondolsz) hogy több ismerősömnek is ajánlottam hogy vegyen, illetve itt is több helyen magasztaltam magát a Xiaomit, a szoftveres megoldásait, telefonjait és a kiegészítőit.
Valami nagyon el van kattanva nálad, hallode... és ezt mindenféle személyeskedés nélkül írom. Normális értékrendű ember nem gondolkodik ilyen szélsőségesen.
-
tDr1v3r
veterán
válasz
janeszgol #36 üzenetére
Mondjuk az is érdekes hogy az iPhone 6-nál is megnyomta az eladást a megnőtt méret, sokan azért váltottak át Androidról mert végre lett a méretükben készükék.
Szomorú, de szerintem idén inkább kisebbségben lesznek azok akik a kisebb méret miatt vennének iPhone-t... bár igaz, legalább lefedhetnek minden piacot. Én még vevő is lennék rá ha normális anyaghasználat lenne, a 4,7" nem igazán az én világom az életvitelem mellett.
-
tDr1v3r
veterán
Érdekes lehet, de polikarbonát házzal nem érdekelne. Formavilág ide vagy oda, az iPod touch-ok fémháza sokkal jobb, eredetileg is azzal vártam.
Ha marad 4" de megkapja a jobb kijelzőt (szín tekintetében, nem felbontás) és a jobb akkut akkor váltok. Hardver meg nem érdekel, az 5s-é simán passzolna bele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest