- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
kai_sehmet
csendes tag
Szerintem nem kell ettöl félned. Én középfokúra készülöknek is tartottam órát, úgy hogy nekem felsöfokúm van amit cirka 5 éve szereztem meg és azóta csak egy kis szintentartás volt. Átnéztem a nyelvtant egy kicsit aztán lesz ami lesz. Hát kiderült, hogy az elején elég alapvetö dolgokat le kell tisztázni, aztán mire nehezebb dolgok képbe jönnek te is belejössz.
Nem kell megijedni ha nem tudsz valamit, felírod és köv. órára megnézed. Nem fognek emiatt hozzá nem értönek nézni, senki se tudhat mindent. Neked még szerintem sokkal könnyebb is, nyelvszakosként benne vagy a dologban.
Szóval nem gáz ha nem tudsz mindent, mert egy csomó dolog van amit meg tudsz tanítani. Amit elsöre nem tudsz, azt meg legközelebb. Szóval szerinetm vágj bele no para tuti hogy menni fog!
Még csak annyit akartam okoskodni, hogy úgy érdemes szabni az árakat, hogy a diplomás gyakorlattal rendelkezö pedagógusok árainak alámenjél, de neked még megérje. Én 700 ft-ért adtam egy 45 perces órát, és kettőt egyszerre. Így nekem megérte abszolút, és valszeg nem lehetett túl drága mert sokan jelentkeztek...
Na, bocs a hosszú irományért, nem is tudom miért okoskodok ennyit, úgyis csak konkurencia leszel nekem...Sajnos mondjuk a nyelvvizsgáig nem jutottunk el a tanítványommal, mert tartottunk egy kis szünetet mert sok vizsgája volt aztán mire ráért volna én már kórházban "üdültem" neki meg "idöre" diplomára kellet volna a papír. Azóta nem is beszéltem vele, így em tudom sikerőlt-e és nekem ebben mennyi szerepem volt... de remélem segítettem neki.
-
kai_sehmet
csendes tag
Én is kb azt tudtom tanácsolni mint a # 14. hozzászólás írója. meg vállalj magánórát gimiseknek meg nyelvvizsga felkészítést. Meghirdeted magad egyszer az apróban (500 huf de megtérül), meg néhány gimibe ált iskbe teszel ki hirdetést és akkor fognak keresni. Nekem csak felsöfokúm van, de ősszel volt így több tanítványom is (szintén debrecen) csak a második félévem olyan zűrösen alakult, hogy nem tudtam folytatni. Ez azért jó mert annyi tanítványt vállalsz be amennyi neked jó, akkor és ott ahol neked jó, meg gyakorolsz is
Házhoz menést ne vállalj szvsz, én csináktam ősszel de tök szívás volt pl. este esőben hazatekerni. Ha jó az albid akkor tudod tartani ott az órát, vagy vagy az egyetemen. Nteen tök sok anyag van, de szerintem angol szakosként már alapból van egy csomó mindened, Na ennyi, be is fejeztem az okoskodást.
Amúgy jó írás!!!
Ismerős, az én elemem is eléggé merül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest