Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
asadasad22
őstag
válasz
RandomGosu
üzenetére
java-s szerintem egészen biztosan nem lesz. valamelyik előző hír szerint lesz WM-re és S60-ra ha jól emlékszem.
-
RandomGosu
senior tag
és ez csak wm alapú vagy java-s?
-
Stiky
senior tag
Szintetikus teszt. Nem feltétlen mérvadó. Függ minden szir-szartól ami éppen fut a fox-al.
De aztmondták, hogy ők nem ezekre a pontokra mennek, hanem arra, hogy általánosságban legyen gyors. Habár lehet, hogy ha elérnék a 100/100-at és nem ők lennének az ucsók, akkor más véleményen lennének

-
Morden24
nagyúr
Azt azért gondoltam, mert ha így nézne ki, akkor már most el is áshatnák

Mondjuk kétlem, hogy a kezdeti alfák labdába rúghatnának az Opera Mini mellett, de majd kiderül. Reméljük, nem csak a szájuk nagy (Na meg hát jön az új Pocket IE, az Opera Mobile újabb verziói és érkeznek, meg ott az a Skyfire is, csak nem ártana VGA-támogatást is odakanyarítani). -
DarkByte
addikt
Nekem úgy tűnik ez inkább valami próba lehet amit a Mozilla közösség egy tagja ütött össze. Úgy értem fogta a böngésző motort és belerakta egy saját projektbe, hányt oda pár gombot hogy lehessen mozogni és ennyi. A MyBrowser cím is erre enged következtetni. Szóval a tényleges Firefox Mobil szerintem biztosan nem így fog kinézni.
#3: YouTube videók Flash alapúak, Flash Video formátumú videókat használ mint minden más oldalba ágyazott videó lejátszó (maga a Flash videó pedig On2 VP6(?) videó kodekes + mp3)
-
marcee
addikt
A 88 pötty erősebb, mint az asztali 3-as FF hetvenegynéhányas eredménye.
-
btz
addikt
Flash (SFW, FVL) támogatása lessz? Azaz kevésbé kockáknak: Lehet majd rajta nézni a youtube-ot? Mert Az Opera mobil errre képtelen. Az IE mobilról meg jobb lenne a Microsoftnak is halgatni.
-
Morden24
nagyúr
Csodás. Remélem a navigációs gombok nem ilyenek lesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (hibás) eladó
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- Bonola 3 az 1-ben töltőállomás több Apple eszközhöz! Új!
- 8 az 1-ben USB-C Hub Adapter és Elosztó Dex ,Mac RJ45 Hálózati csatlakozó stb
- Vivo gyorstöltő adapter kábellel - Szép állapot
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest