- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vj0c1
aktív tag
Más se hallott eddig infra jelenlétéről?
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
gainwardgs #38 üzenetére
Esetleg ha nem energiatakarekos modban jatszanad. A problema lehet fennallt fel eve, de most nem tapasztalni. Akkor se a SoC volt gyenge, hanem a jatek xar.
-
reddevil1975
csendes tag
Csak ki kell indúlni abból hogy az exynoshoz mali g71 mp20 as grafikai kerül meg kell nézni hogy a mate 9 ben hogy teljesít a mali g71 mp8 as játékok terén
-
slimshady
senior tag
Vajon mennyire jön majd be az állítólagos dokkoló? Trendet teremt majd a Samsung?
-
S e t h
nagyúr
Egyre élesebb a verseny a piacon, a kínaiak jönnek fel mint a talajvíz, a Samsung kapott egy nagy lángost tavaly(Note7), az S7 sikeres, most kijön egy szafaládé arányait utánozó modellel, nem kell ehhez nagy precognak lenni, hogy milyen lesz az elfogadottsága az S8-nak.
-
-
törölt tag
válasz
takacsbotond #7 üzenetére
Melyik játék fogja meg az exynost?
-
blagolf
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #26 üzenetére
Igen olvastam azt is. Ott új dolgok vannak leírva. Hamarabb megjelenik mint amiről szó volt, meg az ára is.Ez meg kb olyan hírértékű cikk mint az időjárás jelentés. Mondjuk annyi különbséggel hogy azok a szerencsétlenek még az aktuális időjárást sem tudják, nem hogy milyen lesz. Ennek a cikknek melyik része nagyon érdekes?
-
-
Burt1793
veterán
Lehet tippelgetésnek hívni, de a lényeg, hogy biztosan előre terveznek jó pár modellre. Ha most kezdenének el számolgatni az s8cal kapcsolatban, amikor az első széria már le van gyártva, jó nagy bajban lennének és jöhetnének az iphone hírek, hogy készlethiány van (oké, az is kamu 😃).
-
iNfAntRy
senior tag
Igen, az tény, hogy az S7 /edge nagyon jók lettek és ha olcsóbbak lesznek, akkor abszolút best buy. Meglátjuk majd hogy alakul. Lehet, hogy nektek lesz igazatok, lehet, hogy nekem. Mindenesetre kiváncsi leszek hogy teljesít az S8 meg i8.
-
.Szaki.
addikt
Van egyáltalán bármi értelme az effajta elemzéseknek? Szerintem baromira nincs. Viszont az a kék S8 a fenti képen piszkosul jól néz ki!
-
blagolf
senior tag
Én arra vagyok nagyon kíváncsi, hogy az S17-ből mennyi fog fogyni. Azt még nem tippelgetik?
-
sajo13
senior tag
Szerintem nem fogják elérni a várakozásokat. Eléggé telített már a piac. Egyszerűen nem lehet már elvárni azt, hogy évről-évre emelkedjen az eladások száma úgy, hogy közben az új termék ára is emelkedik, miközben a csere mellett szóló érvek csökkennek.
Kicsit nagyobb kijelző, kisebb káva, nincs home gomb? Ezek sok embernél még nem adnak okot a cserére, ha az előző modell is gyors, megbízható, minek váltsanak? Sok pénzért kapnak újat, ropogósat, ami alig különbözik az előzőtől. -
kromatika
veterán
Biztos vagyok benne hogy kelendő lesz.
-
Ádám16
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #17 üzenetére
Én pont így fogok tenni.
Nem mostanában lesz a Samunál fizikai home gombos, nem on-screen kezelőbillentyűs csúcskészülék, nekem pedig arra szükségem van. Az S7 minden tekintetben remek telefon, és az is lesz jó ideig. -
A probléma ott adódik, hogy az S7 páros irtó jóra sikeredett, és sok helyen az Edge is beszerezhető 160-200ezer között.
Ha erre megjelenik az S8 egy vaskos nyitóárral, lejjebb megy az S7 ára, és sokan az utóbbit fogják választani az újdonság helyett.
Ami persze nem zárja ki, hogy az S8 sikeres lesz. -
Hja, iden a N8 is rontja majd az S széria eladásait. Maradjunk annyiban, h már az is szép eredmény lenne ha megismételnék a tavalyi sikereiket.
iNfAntRy: Pár hete még én is így gondoltam. De látva az i8 pletykákat szerintem iden az Apple jelentősen "beleköphet" majd a Samu levesébe.
-
iNfAntRy
senior tag
Bár én nem vagyok elemző és hozzáértő, de pont, hogy fordítva gondolom. Szerintem az S8 lesz a legsikeresebb csúcsmodell és minden eladási statisztikát meg fog dönteni. Egyrészt soha nem volt még ekkora a hype, minden csapból az S8 folyik, másrészt amekkora előrelépés volt az S6 az 5-höz képest, ugyanakkora lesz ez is szerintem az S7-hez képest.
Illetve akik hiányolták a Note 7-et, azok lehet, hogy elcsábulnak erre. Meg sokan lehetnek úgy, hogy azt gondolják a Samsung most biztos nagyon odateszi magát és egy ekkora hiba után egy tökéletes közeli telefont tesznek le az asztalra, így ki akarják próbálni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
bulikavagyok #13 üzenetére
Szerintem meg el sem fogjak erni az S7 eladasait. Az S7 szett iden nagyon jo aron lesz, az S8 szett meg lathatoan igen magasra fogja tenni a cedulat. Valamint szamitok valami utosebb Iphone megjelenesre en is, es egy atgondoltabb Note-ra is.
-
-
-
sajo13
senior tag
válasz
Dr. 444Hertz #10 üzenetére
(Bár a Samsung sokkal higgadtabban tolja az egészet, hiszen a SD835 miatt van egy hatalmas piaci előnye.)
Ami csak a benchmarkokban látszik( SD 835 vs. 821), a mindennapi használatban nem.
-
-
Kasya
nagyúr
Ahh..Kozben a Samsung mar ujabb reklammal jott ki. Komoly, hogy mig az LG sikeresen elobb tudott iden megjelenni, a Samsug okosan porgeti azert a marketinget.
-
válasz
takacsbotond #7 üzenetére
Jó, igaz.
-
takacsbotond
őstag
válasz
Dr. 444Hertz #4 üzenetére
De ettől még játékok alatt gyengébb...
-
Vinni fogják, mint a cukrot, tuti jó is lesz, de ami engem illet, nem tudom megérteni az "5,8, illetve 6,2 hüvelykes képátló"-t. Vagy minimum jöjjön velük azonos hardverrel rögtön egy S8 Mini is 4,5-4,8"-os kijelzővel!
-
Norbi.
őstag
Miért csak kína kapja a 6gb ramot...
Gondolom Dual Sim ugyan úgy csak Ázsiába lesz.. nem mintha én használnám, de sok embernek jól jönne.. -
-
Picco
addikt
Miert csak EU kapja exynossal?
-
2960 x 2400 pixeles AMOLED panelt kaphat
Szerintem elírás történt.Amúgy függetlenül attól, hogy mennyi újdonság lesz benne, fogyni fog ezerrel a S8 páros.
Bár ha nem is a Note7 miatt, de az S7 sikere és a jelenlegi ár/érték aránya miatt tényleg esélyes, hogy kevesebb fog fogyni, mint az elődmodell.
-
.LnB
titán
És a Budapest TV, vagy az EzoTV ezt a tippelgetést élőbe közvetíti?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest