Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya84
őstag
Én a 7950-emhez is kb 2 hét után kaptam meg a kuponomat... Először utánajártam, hogy van-e már. Aztán kimaradt a cuccaimból, aztán nagy nehezen sikerült kapni egyet, de az meg nem ahhoz, hanem a 78/70-hez való volt. Úgyhogy vissza, majd végül csak meg lett a kuponom...
Viszont az NSR bejelentésének másnapjától elérhetőek voltak a kuponok mind chsnél mind expertnél... Úgyhogy szerintem erre sem kell sokat várni, hogy ideérjen....
Egyébként sajnos sok kisker tényleg nem is tud róla, ahol meg igen, ott legalább az elsőt lenyúlják azzal, hogy "nekem még nincs meg, majd a következő megkapja", csak az meg a másik játékokat tartalmazó kupont kapná... Sajnos ismerek ilyet.Asszem megkérdem a nem játszó családtagjaimat, hogy ki akar most gépet újítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged