- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
commanDOS
senior tag
Szerintem azért nem egészen független, mert egy honlap, főleg egy nagy cégé, pláne egy szoftveripari óriásé tükrözi a cég imidzsét, a PR-t, a hozzáállását a dolgokhoz.
Amilyen a mosdó.. ugyebár.De nem is arról van szó, hogy az apple mekkora király, hogy hasít az OSX, a winnel meg mindig van valami. Tudja mindenki nagyon jól, hogy melyik cég hány féle/fajta gépre fejleszt.
Az Apple dolga egyszerűbb ezt kár tovább ragozni.
De az elég nagy ostobaság, amikor azzal jönnek, hogy hát nekik milyen könnyű, meg nem fejlesztenek semmit, meg "buta" a rendszerük meg stb.
Mert akkor miért van az, hogy mégis működik és mégis kell az embereknek és gyors meg könnyű használni és még tetszetős is? Mondtam már, hogy jól el is lehet adni?
Ezek után ki az a hülye, aki azzal fog törődni, hogy ki hány órát fejlesztette és milyen technikai újdonságok vannak benne? Működik, és ha valami működik, akkor nem fog érdekelni, hogy mitől
Ha elromlik, akkor viszont annál inkább.
Szvsz. is megvannak a rendszerük hátulütői, amiért nem szívesen állnék át.
Még mindig szegényes a szoftverkínálat PC-s szemmel, valahogy túl zárt és korlátozott az egész, megkérdőjelezendő a PC-vel való együttműködése, nincs buherálás.
Viszont pont ezen dolgok miatt képes stabilan működni és egyszerűnek maradni.
Valamit valamiért. -
commanDOS
senior tag
Sokszor az egyszerűbb jobb.
Minek ölnének rengeteg pénzt új fejlesztésekbe, amikor megoldható egy dolog egyszerűen? működik is, tetszik is az embereknek, el is lehet adni...
Nem vagyok se win se mac párti, annak ellenére, hogy wint használok, amióta az eszemet tudom.
Ezt csinálja a microsoft is, egy ezer éves rendszert toldozgat, ami ráadásul nem is működik, nincs igazi marketingjük, igaz ha lenne se vennék többen.
Nincs is rá szükségük, mert ha már windows az jó nekem, mert ezt használtam mindig, ezt használja a környezetem 90%-a, meg hátha már kicsit jobb az új, stb. Eladja magát a termék.
Annyi a különbség, hogy az almások nem bonyolítják a dolgokat, egyszerű a rendszer, de működik, mert tud mindent, amit kell egy átlagfelhasználónak és mindezt annyira egyszerűen, hogy szinte nevetséges. Felhasználóbarát az összes termékük, az egész arculat erre épül és működik is.
Elég ha megnézed a microsoft oldalát. Ha meg akarsz találni valamit, nagyjából vért izzadsz mire rá lelsz a 68. link után.
A microsoft úgy próbálja elérni a felhasználóbarát rendszer látszatát, hogy csinál egy szép héjat a rendszernek és a user csak annyit észlel, hogy hű de szép, meg rákattintok és megy és hűdejó meg stb.
Csak ha gebasz van, akkor előbukkan a héj alól az ezeréves, végletekig bonyolított "gépezet"
és dobálja az egyszeri user számára értelmezhetetlen hibaüzeneteket meg kódokat meg miegymást, holott ő csak egy videót akart megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest