Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
A legújabb hírek szerint ezek már nem is nexusok lesznek, hanem google néven fognak debütálni.
Prémium kategóriásak lesznek, igy az ár irányába se legyenek illúzióink... -
Keem1
veterán
Idén akkor 5P és 6X készülékek lesznek? Zseniális névadás
A már korábban ellőtt N5 és N6 nevek után sokkal követhetőbb lett volna a N5 (2015), N6 (2015), N5 (2016), N6 (2016) neveket továbbvinni. Vagy akár tovább egyszerűsíteni a számokat (N515, N615, N516, N616).
[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
-
t3tv3s
tag
Város a telefon. Hardver príma. Lehet rajta vitatkozni, hogy tetszik vagy sem de legalább van karaktere a készüléknek ami pl. 5xből nekem hiányzik. Remélem kamera fejlődni fog és az előző generációnál még jobb lesz.
-
Postas99
senior tag
-
Postas99
senior tag
válasz weberzolee #39 üzenetére
Ha megnézem a kinti árakat, legyen ebay hisz onnan bárki vásárolhat:
Valamiért mégsem azt látom amit írsz. Nem érdekel a google store, ha máshonnan is meg lehet venni.
Tehát ahol drágább ott a kereskedő több haszonnal aldja el a terméket. Lelke rajta.
Aki pedig szeret több pénz kiadni ugyanarra termékre mint máshol kapható az egyszerűen nem tájékozott vagy nem érdekli a pénz.Ezért az itthoni sufni gsm boltok ugyanúgy olcsók ahogy írod, hogy miért tudják ilyen áron a terméket árulni számodra rejtély.
Elegendő ha csak az expansys oldalát megnyitod máris olcsóbb a termék, mint írtad. Pedig az nem sufni bolt.A termék árát csökkentették az ilyen esetek után, ha elolvasod a cikket, több példa is fel lett hozva, nem a csökkentésre hanem arra miért is szívás a készülék ilyen áron.
Éntelefon nem érdekel, majd ha az új verzióban a tárcsázó hibát kijavítják onnantól talán érdekelhet, addig felesleges egy túlárazott hibás készülékről beszélgetni
[ Szerkesztve ]
-
Lasko
csendes tag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik, akár kamu, akár nem
-
Pankiii
tag
tényleges infókat vajon mikor közölnek? Szeptember-október?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Ha nagy akku lenne benne, nagyon elterjedt lenne.
Remélem meg is lépik...[ Szerkesztve ]
-
weberzolee
aktív tag
Nincs itt semmilyen prózai ok, ha csak 30 USD esést nem nevezel annak (ami nincs 9.000 HUF). minden telefon ára esik kis hazánkban és rém egyszerű oka van, a kereskedők addig adják magas haszonnal amíg valaki megveszi. illetve idővel könnyebben hozzák be feketén az országba.
A 16GB 5X 379USD -n startolt, ez jelenlegi árfolyamon ~106.000 HUF. innen dobtak pár hónap után 30 USD -t és beállt az ára 349 USD -re ~ 97.000 HUF. Ezek az árak VÁM + ÁFA kombóval is 137.000 (379 USD) / 127.000 (349 USD) jó magyar forinbta kerülnek. erre persze rájön a haszon, kezdetben több később kevesebb. ennyire egyszerű.
az, hogy jelenleg hogyan tud egy sufni GSM 70.000 -ért egy hivatalosan 349 USD -s telót adni az rejtély. néha akciósan volt 299 USD a Google store -ban, de az is 83.000 nettó. persze lehet, hogy a Google viszonteladóknak olcsóbban adja, de nem hiszem, hogy akkora árréssel dolgozna, mert az legalább 100 USD -t jelentene telónként, ha azt feltételezzük, hogy a magyar kereskedő elcsalja a VÁM + ÁFA terhet és 10% hasznot szeretne. ha ez így van, akkor az az igazán durva rablás a magyar kereskedőktől, hogy a kezdetben feltételezett 279 USD -s beszerár, ami VÁM + ÁFA esetén is 101.000 HUF mai árfolyamon, hogy adható 170.000 -ért.
a lényeg, hogy mindegy milyen telót mennyiért adnak itthon, nem érdemes az alapján ledrágázni. nézd meg a hivatalos USA árat, azt hasonlítsd össze egy másik hivatalos USA árral és az alapján ítéld meg, hogy ár érték arányban jobb vagy rosszabb egy másik telefonnál.
Az iPhone pl világ életében (OK, 4 óta FORRÁS) 650 USD -ről indult mikor megjelent. nem drágult egy petákot se, csak a magyar gazdaság annyira dübörög, hogy 6 év alatt a 185.000 bruttóból lett 240.000 bruttó haszon nélkül
[ Szerkesztve ]
-
Petya88
tag
Tőlem lehetne ilyen, FHD oké, akksi is lehet tőlem 2.5 körüli, csak kerüljön vissza bele a QI.
Ja és ne legyen nagyobb a Nexus5-nél... -
Fejvadi
nagyúr
Ilyen azért ne legyen. Nekem nem jön be ez a kisiskolás külső. A vas az rendben lenne és a FHD is ok.
-
Saccco
nagyúr
Még egy jó 1.500mAh-ás akksi kell bele és kész is.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
eventus
veterán
Bárcsak a kódnév a szoftvert jelentené, amit fejlesztget egy maroknyi csapat.
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
stewe780
őstag
Ha így fog kinézni, akkor attól a hátlapi kamerától.sokat nem remélek. Az 5X egyetlen előnye, hogy megkapta a nagyobbik kameráját.
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Matada2.3
veterán
Bírnám, ha így nézne ki
Finn the human
-
no more
veterán
Mondod ezt egy Honor 7-tel, szép fekete kerettel a kijelző körül. Remélem ezüstben vetted, úgy még mutatósabb!
Az a fekete terület felül a hátlapon nekem nem bejövős... Anélkül szerintem sokkal pofásabb lenne a készülék.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
atike
nagyúr
Minden csak nem szép... Finoman szólva.
-
Postas99
senior tag
A tavalyi modell áresésének prózai okai vannak.
Qrvára drága volt, miután jöttek a panaszok, hogy egy nyamvadt usb-c kábel sincs a dobozban, ehhez képest nem volt igazán előrelépés volt az N6-hoz nézve, gyorsan belátták, hogy a renomét vissza kell állítani, na onnantól esett az ára.
-
h4h01
senior tag
Nekem speciel jobban tetszik mint a tavalyi 5x, bár ez sem lesz egy miss universe..Ha az áresés is hasonló lesz mint az 5x esetében, ill. megkapja a nagyobb, idei nexus hardverét (pl. kamera), akkor pár hónap után nagyon jó vétel lehet sok embernek..
(#14) gproject: Zárkózzunk fel! Egy évvel minimum le vagy maradva..
-
gproject
aktív tag
válasz monti0222w #16 üzenetére
nem mondom, hogy nem tudnak olyat gyartani, de telefonjaik nagy reszenek 66% koruli(vagy roszabb) az s-t-b aranya
sajnalom, de nekem ezek nem tetszenek
es mar tovabb is alltam(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
-
petipetya
nagyúr
Majd akkor nyilatkozom, ha bejelentik és elérhető lesz róla minden információ: külső, belső, ár/érték arány. Addig is várom.
Majd kiderül, hogy Nexust kapunk, vagy drága HTC-t stock Androiddal.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Potrien
senior tag
Lehetett volna 6Gb ram--most úgy is ez a divat.
-
Postas99
senior tag
4GB Ram... hmmm ha arra gondolok, hogy az 5X mint tavalyi modell csak 2-őt kapott és jövőre "kifut" akkor az idei modellel jócskán fölé lőttek.
Ami vagy azt jelenti hogy az N után következő főverzió "Ontbijtkoek" vagy nagyon hardverigényes lesz, vagy tényleg ennyire gondolnak az időtállóságra. -
batai15
félisten
Bárcsak ilyen lenne, nagyon csecse
-
RAMb0
tag
A páromnak a Samu S5 mini után tökéletes váltás lesz, ha nem akarna almásodni. Csak maradjon a végén az 5x ára kb.
[ Szerkesztve ]
-
Specifikáció rendben van de a kinézete katasztrófa.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
snorbi82
senior tag
Nem értem ezt a HTC fikázást... Elég unalmas.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
gproject
aktív tag
htc?
akkor szep, hatalmas kavai lesznek
:/(realme x50 pro, <[ ultrasone 480i 580i 820 ]>)
-
Xaels
félisten
válasz margithid #11 üzenetére
Motorola Nexus 6 két évvel ezelőtt 210k, Nexus 6P tavaly 215k. Az LG Nexus 5X tavaly 170k-val indult és már akkor sem volt hardveresen toppon. A sima 5-ösnek 3évvel ezelőtt az ára jó volt meg 1-2 paramétere, de az olcsóságnak meg volt az ára.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Xaels
félisten
Mert a Motorola meg a Huawei Nexusok olyan olcsóak voltak... Az LG olcsó volt, de olyan is.
Nekem egyébként a hátlap tetszik valami miatt a koncepción. Az előlap viszont okádékul semmilyen.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Thocy a ZAGY
tag
A hátulja nem érdekel milyen, úgyis kap egy fekete műanyag tokot.
Viszont ha végre lenne két SIM kártyás verzió, azzal nyerhetnének szerintem rajtam kívül is pár vásárlót.
Persze nem lesz, de a mostanában menő nano SIM-ből simán elférne két foglalat, aztán akinek nem kell, nem használja ki mindkettőt.
A legtöbb ember nem jut el a ''Miért pont Én?''-től a ''Miért ne?''-ig.
-
törölt tag
Elég csúnya az a koncepció a képeken Meg mondjuk úgyis mindegy, mert ha csak 32GB-os verzió lesz, az nem valami izmos. Pedig amúgy jó hardver.
-
kengyel
nagyúr
A külső nem tetszik, a belső specifikáció rendben lenne.
kengyel
-
RaveForce
veterán
Mint vmi belepokategorias gyerek smarthpone
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kbyte1024
veterán
Remelem nem ilyen lesz mert ez tiszta gazul néz így ki
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
margithid
veterán
Nem bánnám ha nem HTC gyártaná végül. Igy biztos, hogy az ár a csillagos egekben lesz...
-
Scrydhan
senior tag
Az a forrás
2011: "Sok hűhó semmiért, lehetne mondani, de egy tetszett pecséttel azért értékelem a mérnökök igyekezetét. Még akkor is, ha a Galaxy Note-tal nem sikerült kategóriát teremteniük."
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 12 töltés 2027.11.19. iCentre jótállás
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás