Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Milyen okostelefont vegyek?
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az udevvel vannak még problémák. Pláne, hogy eddig a HAL-al öszvéresedve kavarták a lecsót, de nemsokára ezt a hibaforrást kiirtják talán.
Hasonló marhaságokat kell csinálni pl némely optiarc dvd esetében, bár ott a firmware hibájával magyarázták a jelenséget.
-
Rickazoid
addikt
Aki pedig esetleg 64 bites Linux rendszert használ és belefut az "Error Loading Preferences" hibába, ezt kell letöltenie, majd a tartalmát kicsomagolni az android-sdk-linux_86/tools/lib mappába (már létező fájlokról persze célszerű a biztonsági másolat).
-
gombsadi
aktív tag
válasz
cadmester
üzenetére
Nem hat, kerlek szepen. Ez egy olyan linux fajzat ami feladatokat hajt vegre, a felhasznalo kenye kedve szerint, jol, pontosan es gyorsan. Amugy a miniX(ami szinten uniX szeru) miatt jott az otlet linusnak, hogy kene csinalni egy unixszeru rendszert, es lett linux(mivel egoista), ami uniX szeru;D Ne tevesszen meg az x, kulon allatfajrol beszelunk!
-
cadmester
tag
De hisz az ubuntu nem is unix.
-
dr. Kind
aktív tag
Nem rossz az az Ubuntu
az elején én is kicsit "féltem" használni, munkára és suli miatt (nekem mindkettő főleg programozás) szerintem sokkal jobb, mint a win. -
FRENK1988
veterán
hu b+ mostmár tudom miért nem lesz Androidos telóm

Új hozzászólás Aktív témák
- Búvárkodás
- Starlink
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- TP-LINK routerek
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

csak poenkodtam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)