Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
floatr
veterán
Az udevvel vannak még problémák. Pláne, hogy eddig a HAL-al öszvéresedve kavarták a lecsót, de nemsokára ezt a hibaforrást kiirtják talán.
Hasonló marhaságokat kell csinálni pl némely optiarc dvd esetében, bár ott a firmware hibájával magyarázták a jelenséget.
-
Rickazoid
addikt
Aki pedig esetleg 64 bites Linux rendszert használ és belefut az "Error Loading Preferences" hibába, ezt kell letöltenie, majd a tartalmát kicsomagolni az android-sdk-linux_86/tools/lib mappába (már létező fájlokról persze célszerű a biztonsági másolat).
-
gombsadi
aktív tag
válasz
cadmester #10 üzenetére
Nem hat, kerlek szepen. Ez egy olyan linux fajzat ami feladatokat hajt vegre, a felhasznalo kenye kedve szerint, jol, pontosan es gyorsan. Amugy a miniX(ami szinten uniX szeru) miatt jott az otlet linusnak, hogy kene csinalni egy unixszeru rendszert, es lett linux(mivel egoista), ami uniX szeru;D Ne tevesszen meg az x, kulon allatfajrol beszelunk!
-
cadmester
tag
De hisz az ubuntu nem is unix.
-
dr. Kind
aktív tag
Nem rossz az az Ubuntu
az elején én is kicsit "féltem" használni, munkára és suli miatt (nekem mindkettő főleg programozás) szerintem sokkal jobb, mint a win.
-
FRENK1988
veterán
hu b+ mostmár tudom miért nem lesz Androidos telóm
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- MIUI / HyperOS topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest