- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hackeeeee #23 üzenetére
nem raidport-ra állítja vissza, hanem ennek a portnak ez a drivere és az áll vissza (döglődésből...) - valszeg megszakad a kapcsolat / nem válaszol / lefagy, akármi de nem kommunikál a rajta lógó eszközzel ezért a win újraindítja... csak az a probléma, hogy ilyenkor 1-1 percre megáll az élet ami mondjuk sok esetben nem túl egészséges
ismert hiba, olvasni sokat lehet róla a neten, csak megoldást nem találni nagyon (a default ms ahci driveren kívül, de azzal meg úgy vagyok, hogy amd oldalon csak nem véletlenül fejlesztgetik évek óta). úgy néz ki csak bizonyos eszközökre háklis - pech, hogy nekem pont ilyen van...
-
válasz
hackeeeee #19 üzenetére
"Én már azért szoktam úgy telepíteni az AHCI-t, hogy törlöm eszközkezelőből, aztán betallózom az INF-et."
ööö... ha nem a telepítőjével megy fel a driver, hanem csak az inf-et frissíted manuálisan az megoldja ezt a jelenséget? ha ez így van, akkor egy 1,5 éves szívás ér véget
na ki is próbálom...
-
inkább azt oldanák meg végre az AHCI driverrel, hogy ne ezzel legyen tele az eseménynapló...
Forrás: amd_sata
Eseményazonosító: 129
Leírás: Visszaállítás történt a következő eszközre: \Device\RaidPort0.most amíg ezt a hozzászólást írtam 4x jött elő...
máskor meg napok semmi. és a furcsa, hogy mindig csak az egyik vinyóval van gondja...
-
fent volt a 10-es is, csak valamiért a weboldalon lévő linket nem frissítették.
a letötési oldalon a download gombok mögött lévő linkben a 9-et átírva 11-re simán lejön.
11-11_vista_win7_32-64_sb.exe
11-11_win7_32-64_raid.exe
11-11_win7_32-64_ahci.exe
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- BMW topik
- Synology routerek
- Tőzsde és gazdaság
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- További aktív témák...
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest