- iOS alkalmazások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Négy színben tetszeleg a Galaxy S25 FE
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob400
csendes tag
válasz
erikthekippa #12 üzenetére
Nem kétlem, hogy leköt a cucc. De ez még mindig nem jelenti azt, hogy minden sarkon(na jó minden második sarkon) jön veled szembe egy.
-
erdoke
titán
Normális cég csak produktív dolgokra költ. Én még céges iPad-et se láttam tavaly (úgy értem, nagyobb cégnél rendszerben), de az idén már el tudom képzelni. A Galaxy Tab munkára teljesen alkalmatlan, egyébként is akadozik normál használat mellett.
Egyébként is arról beszélgettünk, mennyire reális azt mondani, hogy az idén teljesen elhal a netbook piac a tablet miatt. A tavalyinál megint jobb netbookok lesznek talán még olcsóbban, miközben a hasonló méretű/felbontású kijelzővel szerelt tabletek kétszer annyiba kerülnek.
-
vittuka
aktív tag
válasz
erikthekippa #12 üzenetére
Megveszi a cég az image miatt..
-
erikthekippa
tag
Hát szerintem meg pont hogy vannak olyan emberek (pl: én ) akiket nagyon is megmozgatnak az olyan készülékek mint a galaxy tab. Én az ilyen dolgokat nem hasznosság szerint hanem aszerint nézem mennyi ideig fog lekötni. Igazábol felnőttkori játékok ezek mert nem hiszem hogy száz millio üzletember vesz ilyen kütyüket.
-
törölt tag
szerintem csak az eddig klasszikus netbook fog kihalni. 7-10" meg gagyi belső felépítés. 11-13" még mindig nem vészes szerintem, jobb felbontással viszont egészen használható akármire, és teljesítményben is eléggé értékelhetőt alkothat. ezzel viszont persze jól összemossák a netbook, subnotebook, laptop kategóriát, de ez engem nem zavar, számomra lényegtelen hogy hívják, csak legyen megfelelő teljesítmény, elfogadható és használható megjelenítő méret, és 6 óra körüli akkus üzemidő (nomeg alacsony ár
).
-
vanhalen
senior tag
Brazos szerintem is változtatni fog a felálláson. egyrészt olcsó, másrészt JÓ. A netbook "minilaptop" a tabletek meg.. "kütyük" ARM-al. Elsőt már megszokták, "ismerős" másodikon Android tombol érintőkijelzős "billentyűzettel". Tudom, lehet bővítni.. De a szokás nagy úr. Magyarul szerintem a netbookok is reneszánszukat fogják élni most, hogy normális vas van alattuk, meg wines platform.
-
Boxi88
őstag
Szerintem az acer nagyon korrekt gépeket gyárt. Csak kevés garanciát ad rá... de ezt meg lehet hosszabbítani.
-
banhammer
veterán
Már alig várom az Acer tabletjeit.
-
smkb
őstag
...meglátjuk.. teljesen életszerű, hogy a netbookokat hanyagolják és egy jövedelmezőbb üzletágat hozzanak létre... mivel valóban erősen fejlesztik a tabletjeiket bizony meg fogja sínyleni rendesen az acer netbook üzletága.. az előrejelezések szerint is ez a szegmens lesz a nagy vesztese a tabletek térhódításának, így egyértelmű, hogy onnan kell átcsoportosítani erőforrást az új területre... mérnökök, szupport stb stb... vagyis utólag cáfolhatják, az biztos hogy a netbook az a részleg ami a leginkább leépítendő a másik részleg felépítéséhez, mivel amúgy is sok felhasználót venne el onnan.
Csak a karácsonyi negyedévben 8 millió iPadot adtak el (és ez csak az Apple)... hatalmas biznisz van a tabletben, ráadásul masszívabb felárral értékesíthetők a netbookokkal szemben, mert trendi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Autós topik
- iOS alkalmazások
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- MacSzerez.com - 2017 MacBook Pro 15" / i7 2.9GHz - 4 Mag / 16GB RAM / 512GB SSD / Radeon Pro 4GB
- Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Acer Nitro AN515-45 / Ryzen 7-5800H / RTX 3060 / 32GB
- ASUS ROG Strix G17 17.3" Notebook! i7-10750H / RTX 2070 Super / 1TB NVMe / 16GB DDR4! BeszámítOK
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- PS Plus előfizetések
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest