- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#64791808 #38 üzenetére
alaplapi zajongo van a gepen, a tortenet idejen- kb ket eve virusirto futtatas kozben szovegelt egy fileon, mivel nem vagyok szakerto ezert karantenba pakoltattam vele, legkozelebb megitn szovegelt, mondtam korrigalja, semmit nem tudott kezdeni, hogy ne jelezze. Akkor torolje, hang elment. Mondom hurra. Alaplap cd-je asszem nem votl meg akkor, vagy nem talaltam meg a cuccot rajta, nem emlekszem, vettem egy Trust nevu remeket hangkartyanak, hogy celnak megfelel, ha szolni fog valami. Betettem, gep indul, hangkartya driver listabol kivalaszt, telepit, gep automatikusan ujraindul, es BIOS utan megall. Win mar elo sem jon. Na, ekkor jott a reinstall. Tudom, lama vagyok, de nem tudom mit rontottam el, mint atlagfelhasznalo benne. Ja, hangkartya a kovetkezo kanyarban eljatszotta ugyanezt, vagyis ketszer kellett Wint telepiteni.
-
P.H.
senior tag
válasz
#64791808 #44 üzenetére
Igen, az SP2 még kirívóbb. Windows 2000 alatt túltettem magam mindkétszer a problémán.
A második kérdés viszont ténylegesen érint, jelen esetben Avira az elkövető. Eddig szerencsére csak két cégnél akadtam vele össze, és filóztam rajta sokat, hogy ilyenkor mit lehetne tenni (olyan fapados, hogy nem lehet beállítani benne, hogy mely programokat ignorálja). Tehát most vagy látatlanban bizonygatom a vírusirtó gyártójának, hogy nem vírus - amit úgysem hisz el, ez a lényege - , vagy elkérik a forrást - amit nem adok ki -, vagy esetleg irányelveket adnak, hogyan írjam át a programot - amit megintcsak nem fognak megtenni, mert pl. a heuristic módszereikre adna rálátást -. Van más lehetőség?
Kell lennie, mert láttam és hallottam is az ügyfeleinktől olyan - fontos, a munkához szükséges - weboldalakról, amelyeket az AVG és a Kapersky hetekig blokkolt, majd egy idő után nem.
-
P.H.
senior tag
válasz
#64791808 #37 üzenetére
Az megmagyarázhatatlan, hogy XP alatt történt az eset, de nem ismeretlen: velem kétszer is megtörtént Windows 2000 alatt. Először 2004-ben, amikor a Norton Internet Security-t nem lehetett telepíteni netkapcsolat nélkül: mire feltelepült, már számolt vissza újraindításhoz az ismert ablak. Másodszor idén, ugyancsak Windows 2000, VMware alá telepítettem: mire leért volna a SP4 hozzá, megint számolt vissza.
Ha a saját fejlesztésű programomat egy vírusirtó vírusnak titulál, akkor mi ilyenkor a hivatalos menete a tisztázásnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged