- A HMD visszalép az USA piacáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
INTELligent
senior tag
válasz
Bogyó bá' #47 üzenetére
+1 Én is a win-ben látom a megoldást, mert jóval stabilabb a rendszer - nem is tudom miért fut el telefonos téren androiddal összehasonlítva jóval gyengébb vason (elsősorban kevesebb rammal)..., ok nem pont ugyanaz, mint az asztali rendszer, de hasonló nagyon - , meg tényleg több rá a program.
Ha már tabletet akarnak, akkor az legyen egy teljes win-t futtató, brutál üzemidős, dokkolós cucc, vagy csináljanak egy olyan notit, amiben van erő, és nem két óráig bírja...Egyébként meg éppen elég kütyü van így is az iskolákban... Amikor az nem esik le, hogy a nebuló az 1. sorban puskáz a telefonjáról, akkor már álljon meg a menet.. Írták itt, hogy túl sok dolgot akarnak megtanítani a gyerekkel, ami nem feltétlen érdekli: na most, ha gimibe megy, akkor tudja mi vár rá, ha szakközépbe, szakmunkásba, akkor is. Azért sejthető, hogy egy gimiben, ahol a többség nem tudja, mi szeretne lenni, nem árt, ha több dolgot tanítanak... Pl.: adott egy matekos osztály, ha valaki közgázra menne, akkor matek+töri, humán osztálynál ugyanez, csak fordítva. (Tudom-tudom, miért nem megy akkor szakközépbe, de ha egyszerűen, mint írtam, a többség még nem tudja, mit akar csinálni)
Déja vu-m kezd lenni, hogy már lassan felejtsünk el írni, mint az USA-ban... -
mallory303
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #43 üzenetére
Az ipar kissé lassan reagált a tabletekre, de mostanra rájöttek milyen potenciál van a piacban és sorra fejlesztik az android / ios felületü ipari szoftvereket.
Az autodesknek van már egy csomó lightosított tabletszoftvere (Jelenleg 15 db szoftvere van androidra) és épp az új tabletes termékcsoportját készíti elő. (Autocad, inventor, stb.)
Az adobenak van a photoshop touch-ja, ami egy erősen butított, de működő ps, innentől várható, hogy lesz drágább, okosabb verzió is.
A könyvelőprogramok pont rossz példa, mert a legtöbbje java-s alapra összebaszott szutyok és mint olyan pont jól futhat némi reszelés után egy szintén java-s androidonMinden csak azon múlik, hogy az adott iparág mikor jön rá, hogy egy csomó helyen gyorsabban, könnyebben lehet elvégezni az adott munkát egy tabeten, mint egy laptoppal vagy desktop pc-vel.
-
mallory303
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #39 üzenetére
Az android egy felület. Azt kezdesz vele, amit akarsz. Nativ módon támogatja az billenytűzetet és az egérkezelést. A 2.4 ghz-es wireless, a bluetooth bill. és egér kezelést is. Nativ módon támogatja a hdmi, a wifi és a lan kezelést is. Kérdem én ezek után, miből szűrted le, hogy ez az oprendszer, hogy csak passzív tartalomfogyasztásra alkalmas?
-
mallory303
csendes tag
válasz
Bogyó bá' #33 üzenetére
Hát a tendencia nem ebbe az irányba mutat... Maga a microsoft is meg akarja ölni a pc-t, a metro felület ebbe az irányba tett (meglehetősen béna) lépés volt. Az irány teljesen egyértelmű, a mai arm soc-k simán hozzák egy pár évvel ezelőtti pc teljesítményét, töredék fogyasztás mellett jóval olcsóbban. A kérdés az, hogy a chromebook-ok után ki lesz az első, aki nekiáll teljes értékű notebookot / pc-t csinálni arm alapokra...
A w8-nak ebbe az irányba kellett volna erőteljesen elhúznia, hogy a microsoft dominanciáját és késöbb a túlélését biztosítani tudja. A Win RT csúfos kudarc volt, mert pont azt ölték ki belőle az utolsó pillanatban, ami az eredeti elképzelés volt: a teljes kompatibilitást az x86-os Win8-al, arm alapon, tablet méretben, tablet fogyasztással / üzemidő mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest