- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci666
senior tag
Hát nem feltétlen kell ide 1GB anélkül is elkalapálja CFX-ben a 4770 a 4890-et.
Itt van a teljes teszt, nemtom mennyire hiteles de majd úgy is kiderül.
Ezek csak számok de ha már ha ugyanazt a teljesítményt hozza mint a4890-nekem már bőven elég.Sőt álmaim netovábbja lenne
ha netalán már megtudnák csinálni AMD-nél hogy ha CFX-ben van két kártya akkor idle-ben csak egy menjen és nem kettő.
De ha már ezt tudják akkor sorry nem szóltam. -
laci666
senior tag
Szerintem a fogyasztással nem lenne gond mert úgy tudom hogy 80w körül eszik a 4770 ha kettő van akkor is csak 160w körül vagyunk.
CFX támogatáson meg erősen rajta van most az AMD szvsz azzal se lenne gond persze vannak kivételek de szerintem a jövőben nem lesz jellemző.
Az alaplappal lehetnek gondok akinek nincs CFX-es lapja annak ugyebár nem lenne jó,de már majdnem minden alaplap gyártónak a belépő szintű lapja is támogatja a CFX-et.Amúgy nem akarom én leszólni 4890-et mert egy bitang jó kártya főleg így de valahogy van egy olyan érzésem hogy ezzel már elkéset az AMD.
-
laci666
senior tag
Nemtom ki hogy van vele de 300 dolcsit nem ér mivel 200 dodoból vesz az ember két HD 4770 és már ugyan ott van teljesítményben és szerintem fogyasztásba is jobban ki jön az ember.
De tudom ez egy kártya az meg kettő de akkor is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest