- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
SunMount3r #105 üzenetére
Ez valószínűleg codec függő. Úgy emlékszem hogy h265-ös 4k, mivel a gpu nem támogatja, így proci erőből, döcögősen megy.
Mondjuk, abban sem vagyok biztos, hogy a hdmi kimenet tud 4k-t.
-
azbest
félisten
válasz
#79335424 #94 üzenetére
Az is csak 2GB ramos, mert tabletes baytrail van benne. Többet tudtommal csak abban találni / bővíthető, amelyik az olcsó notebook-os soc változat.
Itthon természetesen horror áron látni, pl ebben a boltban 100 körül látok j1900-as baytrail mini pécét. Dual core változatokból 50 körül indulnak a barebone-ok. Bár erőben lehet nem gyengébbek.
-
azbest
félisten
válasz
twollah1976 #84 üzenetére
Sajnos a tablertes soc memóriavezérlője ennyire limitált, nem lehet 2GB-nál több mellette. Ha komolyabb kell, akkor már a pécés célokra szánt változatokra épülő megoldást érdemes nézni (múltkor láttam nettó 125 usd körül baytrail celeronos barebone, + winyó és ram kell mellé ennyiért).
-
azbest
félisten
Hát igen, elég kemény konkurencia van. Erősen gondolkodtam, sőt lehet később kíváncsiságból én is beszerzek egy hdmi miracast/wifidirect/dlna/airlpay meg még ki tudja mi, EasyCast OTA sticket. 15 dolcsi alatt van, így simán áfamentesen bejön kínából.
Munkahelyen néha jól jönne 3adik monitor, de a hardver csak 2őt támogat, csak plusz videokatival menne vagy usb-vga kütyüvel... vagy ilyen stickkel.
Az androidos stick és box is 30-36 usd körül indul az amlogic s805-ös kütyükkel. Bár lehet a firmware-ük 720p valós felbontásra van belőve.
(#24) tjb007
Az lehet, de ha a kijelzőt egyáltalán nem használjuk, akkor is annyiba kerül, mint a többi olcsóbb box és beépített usb hubja, hdmi kimenete van, az már csak extra, hogy önmagában is használható. Ha vízálló / dzsuvaálló lenne, akkor konyhában egész hasznos lehetne. Szvsz semmivel sem szánalmasabb, ha így nem fizetnek licenszet, minthogy az ms az androidból több szerez, mint a saját platformja eladásaiból. A jog megengedi, élnek vele.
(#26) stevve
megtaláltam, itt a gizmodo cikk.
Kifejezetten a benne alkalmazott rádiós chip sara, hogy nem tud egyszerre mindkét módon jól működni. Külön usb wifivel meg tán jó.
Ha jól értettem a dual bootos androidos kütyük mindegyike broadcom rádiós-os, mivel az támogatott mindkét platformon. A csak windows-osnál meg az van benne, amit épp olcsón találtak.
Na végre találtam részletes szétszedős cikkel, Realtek RTL8723 van benne. -
azbest
félisten
Külföldi fórumon elég kemény kritikát kapott az intel stick, hogy a rádiós modulja valami csapnivaló. Állítólag, ha a bluetooth-ot használják, akkor a wifi használhatatlan.
(#4) Milka 78
A Pipo X8 is érdekesnek tűnik, box, de van saját kijelzője is és hdmi kimenete is, 64GB-os. Láttam róla videót, ahol két asztalosként is ment, szóval nem csak tükrözte, hanem önálló kimenetként is kezelte a fullhd monitort. 125 dolcsi körül van az egyik kínai áruház eu lerakatán (áfával és szállítással).Pécé pótléknak meg a nem tabletbe szánt baytrail is jobb lehet [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Gamer PC - R5 2600, RX 580 és 16gb RAM + GARANCIA
- HP ProDesk 600 G2 SFF PC, Intel 6. generációs CPU, SSD és RAM nélkül
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- i5 10500/ RX6600XT/32GB DDR4/ 512GB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest