Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Macrodroid
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Vegyes érzelmeim vannak. Egyedül a Win ami érdekessé teszi. De egy Droidos Okosító kellemesebb áron kapható. És ez a hardver, szerintem hamar kevés lesz netezésre is. Akkor 10K val több és Linux társaságában ütősebb okosító HTPC-t össze lehet tenni. Igaz többet fogyaszt meg hely igényesebb, de 50K környékén láttam Webshopba és az szerintem túl sok érte, win ide vagy oda, főleg azért mer 50K környékén egy wines tabletet vesz az ember HDMi kimenettel, és mindjárt még okosabb a Tv, és ott is benne van az oprendszer.
Nekem inkább az irány és fejlődés ami tetszik benne. Pár év és életképes mini Pc-k is piacra kerülnek. Szóval így tovább, remélem hamarosan elég lesz az a 5V is egy X86-nak, ami ilyen Stick Kivitel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- BestBuy topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Windows 10
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5800X / RX 9060 XT 16GB / B550M WIFI / 32GB RAM / 1TB M.2 NVMe SSD / 650W
- Eladó Konfig Ryzen 7 3800X 16GB DDR4 1TB SSD RTX3060 12GB!
- Garanciális (!) 1 éves Gamer PC / Ryzen 5 5500 / RTX 3050 8Gb Eladó
- Prémium Lian Li O11 Gamer/Workstation PC - Ryzen 9 5950X, RTX 4070 Super, brutális teljesítmény
- Vízhűtéses egyég adatközpontokhoz - Schneider Electric RC ACRC301H - új ára 4,5 Milió Ft
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi