Új hozzászólás Aktív témák
-
zsola32
őstag
tartalom fogyasztásra tényleg jó, és itt vége a sornak.
mint írtam, T100-at használok, az ugye 10 colos, 8 colon szerintem szenvedés lenne a win.
a market szerintem is nagyon gyenge, 2 havi böngészés után, kb. 4 játékot sikerült összevadásznom, és relatíve az összes alkalmazás drágább androidos barátainál.engem zavar pl. ha érintőképernyős módban szeretnék beírni valamit, nem ugrik autómatikusan fel a billentyű (lehet hogy csak nincs beállítva), aztán a billentyű eltakarja az oldal nagy részét, és miután felugrott ismét oda kell pöckölnöm egyet a kívánt mezőre, ahova akarok írni.
a mozaikos elrendezés nem lenne rossz, de alapból onnan nagyon kevés progit indítok.
a posta viszont tetszik, hogy pozitívumot is írjak.az android pár éven belül ledarálja a win-es tabokat, illetve notikat.
viszonítási alapom annyi: hogy használok egy asus memopad hd7-et is, azt egyszerűbb kezelni.a T100 mellett csak az szól hogy usb-n bővíthető, illetve a hdmi csati.
a vivotab ugye nincsen ennyire eleresztve csatikkal...a hardvere rendben van, gördülékenyen működik, ennél a gépnél sem lesz ez probléma.
-
zsola32
őstag
A T100 120 rugóért ajándék volt, ez most már biztos.
A hardver rendben van, én T100-at használok.
Erre a gépre nem cserélmém el, sőt drágának tartom.
Amivrl több lehetne androifos társainál, ott lett megnyírbálva.
Ezek pedig a csatlakozók.
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest