Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
lcee79
addikt
válasz
csonti70
üzenetére
Hát ez érdekes, akkor nem tudom
akármit is nyomott a kisfiad nem szabadna szerintem jó esetben ilyeneket csinálnia a gépnekÉn mióta feltettem az OMNI rom-ot azóta kb 2 hetente (minden nap lehetne
) lefrissítem, és működik jól...
De az elég jól meg van oldva, nem kell csinálnom annál többet, mint egy rendes frissítésnél kellene...Szóval én is csak 1x csináltam, akkor belemerültem annyira hogy jó végeredményt kapjak (és egyáltalán végeredményt kapjak

Azóta nem kellett vele foglalkoznom szerencsére...De ahogy ezt frissítik szerintem még Lollipop is lesz hozzá
Előbb mint a telefonomhoz
(ami már gyárilag 4.4.4-el jött ki)Ez a fórum nem nagyon pörög, próbáld meg más fórumokon is esetleg, hátha van ahol jobban képben vannak
Az utóbbi időkben szerintem elég sokat javult az android ahhoz hogy ne kelljen minden eszköznek nekiesni és egyből rootolni... Szerintem, azért vannak már kevesebben ilyen témában jártasak
Első telefonoknál szinte bűn volt meghagyni a gyári rendszert, de ha egyszer elkezdted, akkor nem volt megállás
Most már kevésbé fontos így vettem észre, magamon is másokon is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Milyen monitort vegyek?
- Honda topik
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- HP Zbook 15 G6 i7/32GB/500GB M2 SSD/Nvida Quadro
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
- Apple MacBook Air 13 M2 8/256GB Éjfekete , 96%-os akku
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10500 16GB DDR4 500GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG N-Base 500W
- Keresünk dokkolókat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- Dell Inspiron 3511 /i7-1165G7/MX350/16GB/512GB M.2/WIN11/Újszerű akku/Játékra is!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) lefrissítem, és működik jól...