- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robert07
aktív tag
#4 Erahurka:
Pontosan. Az azert meg nyaron se megy le 1.5-1.7Ghz ala. Es azt sem tudom, hogy errol is miert hagytak le a normal USB-t. Ha hirtelen akarok hasznalni egy pendrive-ot, valamit lemasolni rola, akkor mindig tartsak magamnal egy atalakitot? Tudom, ezt mar sokan megmondtak, es tudom, hogy ez a jovo, de nem varhatom el mindenkitol, hogy type-c-s pendrivval saladgaljon csak azert, hogy ezzel is kompatibilis legyen. Meg egy par evig nem. Es az atalakito sem draga, viszont mindig arra figyelni, hogy akkor nalam legyen, na az egy ido utan idegesito tud lenni. A masik dolog meg az, hogy akkor mar egyszerre ket dolgot is lehetne hasznalni, ami meg kulon jo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Apple Watch
- Milyen GPS-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke ajándék tok fólia
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- iPad Pro m2 11" 128GB wifi hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7+ LTE - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest