- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
ecaddsell
aktív tag
Annyiért én ugrottam volna.
Ez a router gyors 64 bites procit kapot HW-es encryption gyorsítással és WiFi-n is igazából csak a 2.4 GHz-es sáv ami kicsit gyengébb.
Viszont a 64 bites proci miatt kicsit több memóriát használ és csak a flash lett nagyobb, a RAM-ból nem adnak többet mint a hasonszőrű Asus routerek esetében (gondolom ezt a routert valami felső-közép kategóriának lőtték be).Az itthoni ára ezeknek meg tényleg katasztrófa, egy halom pénzért tényleg csak középszart adnak.
Mivel nálunk még annyira drága az AC86U, hogy olcsóbban meg tudtam szerezni az AC88U-t én inkább azt vettem (meg remélem annak már valamennyire kiforrott a firmware-e bár a 86U meg sokkal újabb kernelre épül). A 88U-nak meg ahogy olvasom képes lehalni az a 4 LAN portja amit a Realtek chip hajt. Remélem ha ez megtörténik akkor még a 3 év gari alatt történik (tényleg félelmetes, hogy egy halom pénzért tényleg csak középszart lehet kapni).
Gondolom amikor jövőre jönnek majd az AX/Max WiFi cuccok az AC-sek jó-árasítva lesznek majd.
Költözés miatt nem tudtam még beüzemelni, viszont azt is látom, hogy a gigabites Digi-hez kezd kevés lenni a mostani n-es routerem.
AC88U-nak van már topikja, ha nem megpróbálok nyitni?
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Steelseries Apex Pro TKL - UK ISO - AJÁNDÉK PUDDING KEYCAP
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6230 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest