Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 - kell ennél több?
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
nico&vasbi #59 üzenetére
Gondolom, az ActiveSync szükséges hozzá, majd a kábeles összekötést követően a program Tallózás lehetőségét választva lehet rátenni bármilyen tartalmat.
-
nico&vasbi
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnénk kérni. Egy hete vásároltunk egy Asus R300 navigációs rendszert, és sajnos se képet se zenét és videót sem tudunk rá tölteni! Pedig ugye képes a készülék ezeknek a lejátszására! Légyszi aki már használta ezt a funkciót az írjon.
Köszi -
atosz
őstag
Van valakinek megbízható infója, hogy megy e már ezekkel az Asusokkal itthon a TMC?
Érdekelne, hogy mennyire stabil és gyors a szoftver, illetve tűző napsütésben mennyire használható (főleg egy Garmin után)? -
M0RGI
őstag
válasz
fidodidododo #56 üzenetére
Hát konkrétan nem tudom, de biztos tudja, ha TMC képes készüléket adnak iGO8 light-tal. Különben is frissítés most volt nemrég, ergo a te készülékeden a legfrissebb szoftver lehet.
-
fidodidododo
csendes tag
-
M0RGI
őstag
válasz
fidodidododo #54 üzenetére
Szia!
1. Bármilyen meglepő, de egy TMC vevő kell hozzá.
[link]3. Meg kell nyomni a kijelzőn a gombot hogy újratervezzen, de ahogy feljebb elhangzott, be is lehet állítani valahogy automatikusra, de én nem jöttem rá, hogy hogyan.
-
fidodidododo
csendes tag
Hello!
Lenne 2 kérdésem a r300-al kapcsolatban
1. Mi kell ahhoz, hogy TMC képes legyen? Amikor megvettem azt mondták, hogy az FM vevő benne van, csak antenna kell hozzá. Mit kell vennem még hozzá, hogy a TMC-t élvezzem?
2. A vezetés menüben bal oldal közében lehet pár infót állandóra beállítani (mennyi km, óra van még hátra stb...). Én csak 2 adatot tudok beállítani a 3. helyre mindig valami tőlem független paraméter kerül (most pl. az idő van ott). Hogy kell kell ezt helyesen beállítani?
3. Ha rögzítek egy útvonalat előre, nem tervezi újra, ha letérek róla. Ez természetes, vagy valami beállításon nem jó?
Előre is köszi!
-
M0RGI
őstag
válasz
Viktor0610 #48 üzenetére
Ja, értem...
Akkor vagy kártyát kell cserélni ha videót akarok nézni, mp3-at hallgatni, vagy a telefonról nyomom át az Asus-ra bluetooth-al.Még egy kérdés: Az újratervezést be lehet állítani automatikusra? Mert nekem csak akkor tervez újra, ha rátehénkedek az útról való letérés esetén a bal felső sarokban megjelenő gombra.
-
-
M0RGI
őstag
Köszönöm a válaszaidat!
Úgy látszik egy, csak egy legény van talpon...1. OK, erre közben rájöttem
2. Ez nem jó hír, de még tesztelem a kocsiban is a hallhatóságot. Elvileg még senki nem panaszkodott arra, hogy nem hallották volna, úgyhogy jónak kell lennie.
3. Ez jó hír!
4.
Ennek tükrében nem nagyon értem a teszt alábbi mondatát: "szerencsére kis barátunk akár 4 GB tárolókapacitású SD-vel is megbirkózik"
Akkor mi a megoldás? -
M0RGI
őstag
Pár láma kérdés:
1. Itthon, hogyan tudom tölteni a kütyüt?
2. Lehet állítani a mikorfon érzékenységét? 40 cm-ről már nem hall a másik fél semmit.
3. Telefonálás közben lehet-e navigációra használni? Ha igen, átvált-e szépen egy bejövő hívás fogadása és megszakítása esetén?
4. Ha Mp3-akat akarok rárakni, akkor a hozzá adott 512-es kártya kevésnek tűnhet. Ha veszek egy nagyobbat, egyszerűen rámásolom az iGO-t, meg mellé az Mp3-akat?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
M0RGI
őstag
A kocsiból minden oké volt. Kivéve egy dolgot.
Az akksi kezd lemerülni, de még bekapcsol a cucc.
Annyi a probléma, hogy hiába nyomogatom a gombokat, nem reagál semmire. Sem ki-be kapcs után, se sehogy.
Ez lehet attól, hogy az akksi merülése miatt nem engedélyezi a hozzáférést?? -
-
M0RGI
őstag
Megvettem. Eddig szép és jó, csak azt árulhatná el valaki, hogy, hogyan kell a műholdakhoz kapcsolódni, mert nekem nem talál egyet sem.
-
M0RGI
őstag
Most akkor ebben mi van benne a gyári iGO8-ból?
Ezeket tudja ez a butított is????1. Sávfigyelés
2. "nem csak a következő, de az azt követő manőver is jól láthatóan megjelenik"
3. "állandóan halványan látható "kerülőút" ikon"
4. domborzat -
zorgmania
csendes tag
Szia,
Ezt próbáltad már?
"igo könyvtára helyére egyszerűen bemásolnánk az uj igo8-at, mert akkor igopna.exe-re átnevezve az inditó filet indulnia kellene a navi gombbal is és nem kellene win ce módban indítani állandóan." teljes forrás ITTÉrdekelne a dolog épp most vacilálok a 600-as és a 300-as között. A kijelsző miatt a 600-as, de az fm trnsmitter és a gyári igo8 a 300-ast erősíti....
-
Thomas5
csendes tag
Múlt héten megvettem az R300-at kelet európával, gondoltam majd felteszem a nyugat európát is vagy legalábbis ami nekem kell, elkértem haveromtól az eredeti dvd-t, rámásoltam sd-re és semmi. Valami licencet ír
Ez azt jelentheti hogy nyugat európát nem lehet rámásolni?
vagy van valami megoldás?Ha valakinek van ötlete, nagyon megköszönném, holnapután megyek németországba és elkelne a térképe.
-
Balli
őstag
A vicc az hogy nem is látok hogy itt Mo-n árulnának R700t modellt csak a mezei R700-at
Ha csatlakoztatsz hozza külső antennát akkor gondolom működik a TMC az R700-ban is
Fagyasi problémákkal találkoztál mint pár tuaj az R300 modell esetében? Igy egy hét után egyéb tapasztalatok a készülékkel? Az R300 és R700 között vacillálok jelenleg.. -
Lemon333
csendes tag
Hi! Megvettem az R700, de megszívtam mert nem is álmodtam, hogy van egy R700t és abban van a TMC. Pedig hogy örültem, hogy nem hiába adok 20 ropival többet, mint az R600.
Egyébként jó kis gép, biztos szeretni fogom - de az látszik, hogy sebtiben rakták a végét.
Gyenge leírás, lemálló matricák a hátulján, az XP egyenlőre nem ismeri fel, nem tudom milyen minőségű videót játszik le, amikkel próbálkoztam ott nincs hang.De legjobban a TMC hiánya vágott mellbe...
-
kisstibcsi
csendes tag
Valakinek nincs olyan infója, hogy ha van eg régi igo 6-osom, azt nincs rá mód hogy futtassam az asus-on?
Megköszönök minden segítséget!
-
sztara
aktív tag
nem lehet rossz kütyü
de gondolom fel lehet rá rakni a teljes igo8-t is
-
Balli
őstag
Nekem akartam most ezert uj topikot nyitni, szval..
Valakinek van arrol infoja, hogy a nagyobb testver az R700 modell mikor erkezik kis hazankba?
R700t modellt amiben elvileg van TMC nem is lattam hogy meglehetne rendelni csak az sima R700-at azaz amiket most meglehet az mind TCM nelkuli lesz?
Egyebknet a TCM-et itt is ugy kell elkepzelni hogy kulso vevot is kell hozza venni, vagy bele van epitve magaba a gepbe a vevo mint az R300-nal?
Semmi tesztet forumot nem talaltam kulfoldi oldalakon, nagy a homaly a keszulek korul... ha valakinek barmi infoja van rola ossza meg lszi... -
Versus
senior tag
válasz
Nyuszomuszó #15 üzenetére
1.Csak ha a készülék hangerejét lehalkítod vagy kikapcsolod a hangot de ugye ebben az esetben megkukul.Engem nem zavar ,szerintem jó tudni mikor nyomtam meg !
2.Nyomvonal rögzítés ha a piros körnél nyomod meg ,akkor rögzíti a nyomvonalat ha pedig a kék négyzetnél akkor befejezi a rögzítést. -
Versus
senior tag
Nem kötözködésképpen de bizony tudja !
A TMC vevő kell hozzá de a szoftver tökéletesen újratervezi az útvonalat.
Mikor TMC infót kap ami az útvonalra vonatkozik akkor egy halk "bip-bip-bip" majd egyből újratervezés.És ma volt alkalmam kipróbálni ,meg is csinálja az alternatív útvonalat ahogy kell.(Bécs előtt A2-es autópálya álló kocsisor)
Sejtem hogy honnan vannak az információid de sajnos az a tapasztalatom ez ügyben hogy egyszerű felhasználóként többet tudok a készülékről mint a hazai képviselet !
-
Nyuszomuszó
csendes tag
Én egy hete tesztelem a kicsikét. A tapasztalataim alapján ajánlom mindenkinek. A használatnál nekem csak két problémám adódott :
1./ Nem jöttem rá, hogyan lehet kikapcsolni - ha lehet egyáltalán - a képernyő érintésekor adott rendkivül rút kattogó hangot.
2./ A vezetési állapot cimü menüben látható ikonok közül az alsó sorban a jobb szélső mire való. Alaphelyzetben autókerék piros körrel, érintés után autókerék kék négyzettel.
Ha valakinek ezeket a " problémákat " sikerült megoldania, kérem ossza meg velem is. -
rumos14
nagyúr
hétfő reggel elég jól lehetett volna tesztelni a TMC hatékonyságát
-
-
Meta
tag
Mi az a PND?
Rövidítés.hu
Rövidités: PND
Jelentés: PostNatal Depression
Nyelv: angol
Fordítás: Szülés utáni depresszió
Kategória: Tudomány
Alkategória: Orvostudomány
Rögzítés dátuma: 2007-11-11 -
Vapor
aktív tag
A kis Asus a szívemhez nőtt az együtt eltöltött héhány nap alatt.
Jó a cikk, grat!
-
Gubro
senior tag
Sajnos a TMC valós működéséhez a készülékben ehhez szükséges lokációs táblák még hiányoztak, amik az ígéretek szerint a nyáron esedékes frissítéssel kerülnek bele, onnantól majd működni fog.
Ez kifejezetten az R300-ra igaz, az iGO-ban (ami nem klón) már jók az adatok, ott van is valós TMC működés. -
elit_hun
őstag
Szerintem kicsit rondácska, de szódával elmegy...A dugófigyeléses hálózatott meg ideje lenne már megcsinálni rendesen...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
TheVeryGuest #1 üzenetére
Tesztüzem van. A város egyes pontjain a 95.8 sugároz TMC adást (pl BAH csomópont), amik fiktívek, de a navi ezekre támaszkodva betervezi az elkerülőt.
-
TheVeryGuest
senior tag
Most akkor működött a TMC, vagy nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A kis Asus későn futott, neki épület csak kevés jutott...
- iPad topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos cigaretta 🔞
- OpenWRT topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Horgász topik
- További aktív témák...
- ÚL Lenovo és DELL Laptop ALKARÉSZEK legolcsóbban.
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest