- iPhone topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anfänger
őstag
Mindenhol 190- 200 euro körüli az ára. Jóféle.
-
lujó55
addikt
Xeon? Akkor csak duál CPU foglalatos deszkát
-
-
nicu71
addikt
Hát a csatlakozók nem tudom milyen elv alapján kerültek bele.Ott az ezeréves ps3,/minek/ott van /egy nagy piros pont/a digitális koax hang,nemcsak optikai,viszont a HDMI nem tudom miért maradt ki!!
-
mghltm
addikt
válasz
matteo_szg #10 üzenetére
lehet a sajtonak veletlenul a befejezetlen kepet kuldtek, asus.com-on mar a vegleges lathato
-
mghltm
addikt
válasz
matteo_szg #8 üzenetére
nem mondod, hogy pont neked nem tunt fel: az osszes asus deszka hatlapi io-jarol el van tuntetve a kondenzator, vrm, hutoborda, cpu socket, etc
-
bambano
titán
az elődjéből van egy kisebb kupac, én szeretem...
-
mghltm
addikt
igazad van, ftp-n is csak a 0505-os bios van, sehol a 0403-as. felrevezettek!
-
aram01
nagyúr
jé,nincs rajta dsub
-
Daywalker
addikt
-
mghltm
addikt
"Az asztali processzorok támogatásával kapcsolatban meg kell jegyezni, hogy egyelőre csak a Core i3 variánsok fogadását tudták megoldani"
az asus oldalan a 0403 bios mar tamogat mindent: xeon, i3/i5/i7 sb es yb meg persze az elit g-s szeria
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest