- iOS alkalmazások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fincs
csendes tag
Ahh, én nem vártam. Azt én is láttam hogy a moservices webes menü nagyon lassan bejön, de nem vártam.
Esetleg megnéznéd, hogy swapos pendrive nélkül mennyivel lassabb? Csak mert nem kezdek bele feleslegesen a műveletbe.
Egyébként USB hubot használsz (mert csak 1 usb kimenet va a játékoson), ill te nem találkoztál olyan fjllal, ahol a játékos lejátszás közben időnként 3-4 műásodpercre elfelejti kiadni a hangot?
CSipet csapat meséknél (otthon most ez a kedvenc) előfordul, átkódolás nem segít, és jobb minőségű forrást nem leltem a tévés részekre... -
Fincs
csendes tag
Szia!
Van a transmission-hoz egy Remote GUI program windows alá, kb úgy néz ki és úgy használható mint egy utorrent, csak a kapcsolatnál kell beállítani neki a játékos IP címét és a portot amin a kliens figyel, de ha az IPcím kivételével mindent alapértelmezetten hagysz, menni fog.
Ha hozzáférési jelszót kér valahol, akkor az torrent.
Én is játszottam vele, de addig jutottam, hogy elkezdte tölteni a megadott fájlt, aztán 1-2-300 MBnál hanyattvágta magát a játékos, csak power ki-be segített rajta, nem tudtam használhatóan beállítani (pedig korlátoztam az aktív peerel számát 10-re, levettem a max letöltési sebességet is).
Ha esetleg lesz pozitív tapasztalatod, oszd meg! -
Fincs
csendes tag
Sziasztok!
A szervizek minimumra véve, a jelenség változatlan, viszont sikerült szűkítenem a problémát:
Nem jelentkezik minden fájlnál, csak bizonyosaknál, viszont ezeknél átkódolás után is, próbáltam más codec-et, audio és video átkódolást, különböző bitrátákkal, a probléma még mindig létezik.Ismer valaki esetleg egy biztonságos és működő átkódolási eljárást problémás fájlokhoz?
Előre is köszönöm a választ...
-
Fincs
csendes tag
Sziasztok!
Vettem egy R1-et, és a HD2 3.2-es, ill. a 4.1-es firmwarrel is azt csinálja, hogy változó időközönként (30s-3perc) 3-4 másodpercre elhallgat a hang video lejátszás közben.
Nem tudtam jobban leszűrni a jelenséget, van hogy csinálja a lejátszó, van hogy nem, azonos fájlok esetén is (lehet divx, mpg, vagy dvd), találkozott már valaki ilyennel?
Elég zavaró a hiba, élvezhetetlenné teszi a használatot...
A háttérben nem fut semmi, a szambát kivéve, de az sem aktív.
Valami ötlet ezzel kapcsolatban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nitro AN515-57 15.6" QHD IPS i7-11800H RTX 3070 16GB 500GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
- Dell R630/R730XD SSD NVMe PCIe Extender (0GY1TD) + Kábel (0K9TVP) Kit
- Apple Watch Ultra, Gen 1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB -2 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest