- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem nyílnak a Foldok?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Warter
addikt
válasz
floratesz #4825 üzenetére
Az R1 meg az R3 szinte teljesen azonos, csak a wifi és a kártyaolvasó a különbség a kettő között. Az R3-nak más a firmware számozása, mint az R1-nek. Nem tudom már melyik az utolsó firmware R3-ból, de az utolsó előttit (1.28) érdemes felrakni belőle. 1.29-es az utolsó az Air-hez ahogy látom.
-
Warter
addikt
válasz
floratesz #4821 üzenetére
FW frissítés eltérő verzióra:
1. Bemegyünk a Setup > System > SystemUpdate > SystemReinstall-ba ==> "This image is not for this board".
2. Válasszuk megint a SystemUpdate-et, de most nyomjunk Cancel-t
3. Egy korábbi FW-hez hasonló menübe jutunk. Itt válasszuk az OK-ot, és várjunk türelemmel amíg flash-el -
floratesz
csendes tag
válasz
floratesz #4820 üzenetére
Ezt a file-t találtam: hdp_r3_fw_126pal.rar a https://sites.google.com/site/asoplay/r3-firmware oldalon.
elnézést ha szabálytalan a honlap belinkelése..Ebben van egy install.img file. Gondolom ezt kéne felrakni a player-re pendrivon keresztül. Eddig jutottam a kereséssel és az olvasással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest