- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bucu
csendes tag
Gyönyörű, viszont az ára az iszonyat, nekem a lélektani határ notebookért a 200eFt mivel ugyis csak 2-3 évig használom .
-
Typhoon47
senior tag
Háát, azért az a keret elég necces lett. No meg fényes csuktámasz, dísznek menne max, nagy kár érte
-
glutamin
őstag
Nekem sem igazán tetszik. A szín és anyaghasználat az rendben, az extrém forma már nem annyira jön be.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem nem tetszik.
Az ilyen "luxus" cuccok mindig megkövetelnek némi kompromisszumot, ami nem éppen szerencsés tekintve az árcédulát. -
modern
aktív tag
elfogadnám, de ennyi pénzért tehettek volna bele vmi izmosabb vga-t meg numpadot:S
-
LackoMester
addikt
Nemrossz...
-
Integra
titán
maga az aluváz nagyon pöpec, tényleg ízléses.
a klaviatúra egy borzalom.
az ára tök rendben lenne, ha valóban csúcs hardver lenne alatta ssd-vel. -
ixtom
tag
Nem szeretem, ha a dizájnt többre tartják a funkcionalitásnál, de kell ilyen is.
Valakinek csak el tudják adni. -
gyga
senior tag
ha összecsukom akkor nem lehet tölteni? mert ha jól láttam akkor a hangszóró izé takarja a dc bementet. (gáz)
-
buherka
addikt
Jó kis bemutató, de ez gép se nem asztali se nem noti.
Úgy néz ki mint az elefánt füle...azzal a kiszélesítéssel. Röhejes...Éppen a kiváló hangzás a Bang & Olufsen védjegye...egy Realtek ALC670-es hangchippel?
Azt a 730K-s árat meg inkább nem is kommentálom.
Gondolom a tata a videóban, most szeretne pénzt keresni.
Az a farakás vagy téglarakás amin gépezik, tuti kényelmes lehet, szerintem azt is Ő tervezte.
Valószínűleg az is van vagy fél milla.Kedves rudi
Az asztali gépedben már kéne frissíteni azt a Pentium procit, mert nagyon lehúzza azt a 8800GT-t....mondjuk úgy hogy a sárga földig.
Nagyon nem korrekt egy butított két magost a Core i procik ellen versenyeztetni.
Ha kell odaadom az én E8200-es procimat kölcsönbe a köv. tesztre, úgy is már nagyon keveset használom az asztali gépem. Legyen már egyszer rendesen kihajtva az a szegény VGA. Cseppet más eredmények születnének...ezt garantálom.Ü. Buher
-
blueMerle
veterán
Ezen nagyon kényelmetlen lehet gépelni, annyira fent helyezkednek el a gombok. Nekem már a K50AB-n sem volt kellemes a gépelés, ott is nagyon felcsúszott a klaviatúra.
Nagyon sok notebook után a HP4515s notim billentyüzete eddig az etalon nálam.
A forma pedig izlés kérdése, nekem nagyon tetszik
-
he7edik.
addikt
Ennyi pénzért egy vicc
-
zeg
őstag
Szvsz kva ronda az oldalsó hangszóró megoldás, semmi forradalmi áttörést, dizájncsodát nem látok rajta, a tervező kivállósága nagyon nem jön át ezen a modelljén.
Inkább a spyduck által mostanság tesztelt HP EliteBook 8440, mint ez a rusnyaság.[link] -
B4nd1t4
tag
Szerintem ez egy kalap phos...
De csak azért mert nincs rá pénzem...És dögöljön meg a szomszéd tehene is
-
Hát nekem is tetszik,de az árából vehetek 2db G73-at.Igaz az nem ilyen szép,de kit érdekel
-
Chaser
legenda
Az komoly, hogy ekkora dögre nem tudtak normális numpadot tenni?
Kis elgépelés: "A Lamborghini széria szeritünk inkább csak a névre épít."
szerk: Desktopot kiváltani tökéletes lenne, ha csicsa mellett arra is figyeltek volna, hogy normális panellal szereljék amit megkövetelne ez a kis ormótlan szépség
lazán elfogadnám ha hozzám vágnák, de amennyit kérnek érte az sokkk
-
Móci
addikt
Hát, fene tudja... nem valami szép, de nem is ocsmány. Azért mindennapi használatra biztos, hogy nem kellene.
-
negyedes
addikt
Iszonyuan ronda az a nagy keret.
Kb itt lett elrontva, meg a tukros felulet sem szep.
-
brd
nagyúr
Köszönjük a tesztet!
Ronda (iszonyúan), notebooknak nagy, a működési idő karcsú (bár valószínűleg lehet rajta javítani), ASUS, ja és a billentyűzet kiosztása is kényelmetlen (igaz, ezzel a legtöbb gyártó csak szerencsétlenkedik). Nem kellene. Még ingyen sem (ha esetleg ingyen hozzámvágnák, eladnám
).
-
Alchemist
addikt
Borzalmas... kubista kiállításra díszletnek elmegy, ergonómikus használati tárgynak már aligha.
"Tükröm, tükröm mondd meg nékem,
Mire dobtam ki a pénzem!" -
bdlackoo
tag
szep, designos, kene
vegre nem az a kocsog macbovlidizajn vonal- csak kar ,h draga
-
freestailo
őstag
laptopot használatra, dísznek inkább váza vagy kép, csak az ára kéne!
-
zsoldi80
tag
Hát...elég ronda lett...
-
LW
őstag
Nekem előbb kéne az a fotel amin a professzor úr osztotta azt észt.
-
sirzollee
tag
-
rudi
nagyúr
No, a fórumos hozzászólások alapján a masina formaterve pont úgy sikerült, ahogyan kellett neki. Megosztja a népet, szélsőségesen. Egyesek imádják, mások utálják. Így kell ennek lennie. Akárcsak annak, hogy ezt a gépet ne tudja akármilyen, hozzánk hasonló kis mezei fórumozó megvenni.
Sok helyen az Asus NX szeries nevet emleget a géppel kapcsoltban, ebből akár arra is lehet következtetni - bér én személy szerint kötve hiszem - hogy várható teljes széria...
-
csusza`
senior tag
Érdekes ez a noti... Ahogy már többen mondták, inkább dísznek tudnám elképzelni egy minimalista nappaliban, ám ilyen áron ilyen dísznek való gépet manapság nem sokan engedhetnek meg maguknak...
A fényes felületekkel van szerintem egyedül gond (úgy a kijelző, fém felületek), illetve a numpad hiánya a gázos... Nekem a hangszórók bejönnek ami azt illeti...Tutti kis gép (lenne) ez!
-
-
Tomy Yayo
senior tag
ööö... egy szó: RONDA
és még asus is...fujj -
AXisBOLD
addikt
az asus-al mostanában voltak gondjaim, így a márkát nem kedvelem, de ez a masina tényleg nagyon szép és igényes lett minden téren. bár a külső inkább a Bang & Olufsen-t dícséri mint az asus-t
.
de mindenképp köszönet a tesztért! örülök hogy ilyen exkluzív darabok is eljutnak hozzátok.
-
Franklin
addikt
válasz
Illusion1010 #18 üzenetére
+1
Lájkolom. Sunáznám. Kéne :-D
-
norbert29
csendes tag
Az elején picit megrémültem hogy csak nekem nem tetszik.
De úgy látszik másnak sem így nem velem van a baj -
DragoX
tag
Nekem a két hangszóró kialakítása miatt kapásból szüleim 20 évvel ezelőtti TV-je jutott róla eszembe. Szerintem csúnya, bár ha látnám élőben lehet mást mondanék.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Napfénysüti #21 üzenetére
Mintha abszolút nem használatra hanem csak dísztárgynak tervezték volna.
Talált, süllyedt.
-
nednez
tag
Keret körben szar , amúgy király
-
Napfénysüti
nagyúr
Kövezzetek meg de szerintem csúnya gép. Nekem valahogy nem áll össze harmonikusan ez a forma.
A fényes csuklótámasz meg...Mintha abszolút nem használatra hanem csak dísztárgynak tervezték volna.
-
vjay13
csendes tag
Hmm...igazi gyönyörűség, eddig nálam ez a noti a top, kell egy ide a nappaliba.
Csak előbb a lottón kellene nyernem a fenébe. -
ray2245
csendes tag
Stílusos és karakteres az biztos, de szerintem a szálcsiszolt alumínium sokkal igényesebb mint ez a polírozott (bár ez csak egyéni vélemény).
Elég kiábrándító ha a fedél teljes felülete úgy néz ki mint a 4. oldalon a csuklótámaszos kép.
-
Illusion1010
senior tag
Nagyon nagyon szép.....egy modern, minimalista, stílusos lakásban tudnám elképzelni asztali gép helyett.
Szvsz. nem úgy kell erre nézni mint egy hagyományos laptopra.
-
Male
nagyúr
Nem semmi kinézet... de nagyon olyan, hogy ezt nem igazán használatra tervezték...
Az 5. oldalon a terheléses képeknél az a 21 fok... ott valami nem stimmel, talán 31 akart lenni
-
Jhonny06
veterán
Kinyitva nagyon hülyén néz ki ezzel a hatalmas kerettel. Ha ez nem lenne, valószínűleg az egyik legszebb laptop lenne. Amúgy szép, de ez tényleg mindent elront.
-
Misi1979
őstag
Tetszik, de túl nagy. Jó tudom, a hangrendszer.. de akkoris
-
cucka
addikt
Szerintem ennek a gépnek a dizájnja egyszerűen nem jó. Persze, nagyon szép meg látványos, de ugye az ipari formatervezésnek az lenne a célja, hogy olyan eszközöket gyártsanak, amelyek a funkcionalitás mellett szépek, kívánatosak, stb. Szerintem innen nézve a B&O nem végzett túl jó munkát, legalábbis én nem esek hasra attól a dizájntól, amely gyakorlatilag még a minimális használatot sem képes elviselni.
-
hunmyke
aktív tag
Húh, megnyugodtam, azt hittem csak velem van baj. Akkor nem csak nekem nem tetszik.
Nem tudom minek ez a sok tükör felület, fél évnyi használat után hozzá se mernék nyúlni.Belülről ütős, bár ezért a pénzért ez (vagy ennél több) elvárható.
Bár azt nem igazán értem, hogy a két vinyó miért különböző márkájú. (És ezért a pénzért, miért nincs benne SSD.) -
Dave™
nagyúr
Szerintem rettenetesen ronda.
-
EczkE
veterán
Nem egyszerű ez a formaterv.
-
DeFranco
nagyúr
Itt most egy cég meg lett fosztva a zseniális (revolutionary, amazing) formatervek királya címtől.
Éljen az új király.
Egyedül a tükrös csuklótámasz nem tetszik, és nem is a foltosodás miatt. Üzletember általában hord órát, és az rövid úton szétkarcolja ezt a fényes felületet. Sajnálom.
De amúgy gyönyörű.
-
Komcsi
tag
Hibátlan...Mondom ezek az Asusék tudnak valamit
-
törölt tag
nagyon stílusos, kár hogy nem csinálnak ilyet lazább speckókkal.
-
Gicz
addikt
Inkább a linken a jobbrol a 2. ( a 17 colos) kéne mint az asus, olcsobb, 8 órát megy akkurol es az alja is aluminium
-
Probber
őstag
Nagyon szép, letisztult formaterv, meg is kell fizetni az árát, még ha ez "jutányosnak is mondható".
-
SmOg
csendes tag
Rendben van a gép.
-
hemaka
nagyúr
Külsőre tényleg toppon van, igazi kiállításokra való gép. Belülről a tft panel amin húztam a számat, egyébként nem rossz.
-
lujó55
addikt
Ahogy a címben is írva van: stílus és karakter.
Hozzám vághatnának egyet tesztelés céljából -
MittuDomain_
őstag
megláttam kinyitva... ... ... és gyönyörű
még csak az első oldal közepén tartok, de ezt le kellett írnomutóbb majd fikázom is ha lesz mit, nem kell megkövezni
-
Cyno
tag
Ennyi huf-ért már illet volna nem TN+film panellel szerelni, még akkor is ha led-es.
Nem tudom, hogy aki multimédiával foglalkozik, annak mennyire hiányzik a numpad, de hely lett volna számára bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest