- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
lumija620
tag
Sziasztok!
Sajnos előjött egy idegesítő hiba, ggépeléskor duplán érzékeli a betűket nagyon sokszor, illetve pl. böngészéskor alig érzékel egy hivatkozást...
Valakinél volt márr hassonló? Meggoldas esetleg? -
lumija620
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni?Csináltam egy HR-t és azóta nem tudom visszaállítani, hogy ''osztott'' legyen az értesítési sáv.Itt olvastam a fórumon,de nem találtam meg.Az a lényeg, hogy jobbról és balról is lelehetett húzni, nem csak középről mint gyárilag van. Remélem érthető mit is szeretnék :-) -
lumija620
tag
Üdv!
Lassulás,laggolás miatt csinált már valaki HR-t a ketyerén és ha igen volt e pozitiv változás? Gondolkodom rajta mert eléggé belaktam már, de tuti tele van már egy csomó ''szeméttel''. Pacsee -
lumija620
tag
Üdv!
Pár napja azt hittem kilehelte a lelkét a kicsike! Egyszer csak egy árnyalatnyit csökkent a fényerő magától, majd elkezdett szépen lassan kifehéredni a képernyő, de szó szerint fullra kifehérdett és nem reagált semmire!!! :-) Egy reset segített rajta, azóta minden rendben. Valakinek volt már hasonló?
A lassuláshoz annyit, hogy a frissítés óta nálam sem olyan ngördülékeny minden ill. az érintésre sem olyan direkten reagál. Egyébként imádom és szvsz best buy volt anno!!! -
lumija620
tag
Sziasztok! Mgoldható, hogy excel,world, stb... fájlokat kirakjak kezdőlapra? WP-s telómon ez nagyon szepen működik. Köszi :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3583, 100% Akksi
- Eladó használt szép állapotú ASUS TUF Gaming F15 FX506HC-HN1135W Notebook Termékcsalád Asus TUF Gam
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest