- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- A napon sütkérezik a OnePlus 15
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- OneOdio Focus A6 – Bluetooth 6-ot olcsón
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
disy68
aktív tag
válasz
zsola32 #3702 üzenetére
A tunernek valószínűleg kell némi áramellátás a működéshez. A tablet nem ad le áramot a micro-usb porton, ezért kelleni fog hozzá egy aktív otg kábel vagy aktív usb hub, amik külső forrásból kapnak áramot - ez lehet fali aljzat, külső akksi, vagy akármi.
A linkelt oldal írja a támogatott eszközöknél az Asus Memo Pad-ot, de ez számomra azért nem egyértelmű, melyik készülékről is van szó pontosan.
Én még nem próbáltam ilyesmit, ezért nem tudom mi kellhet szoftveresen. A tab otg hiánya miatt kell-e esetleg root, stb.
A legjobb szerintem, ha írsz a boltnak, hogy van-e lehetőség a saját eszközöddel való próbához, de az aktív usb hub/otg kábel mindenképpen kelleni fog valami áramellátással - szintén tölteni kell, ha hordozható - , amit hurcolni nem biztos, hogy a legjobb dolog.
(#3701) hunvarlan
Amikor rádugod a gépre, a készülék értesítési sávjában lesz egy bejegyzés, hogy usb csatlakoztatva, arra ráböksz és választhatsz, milyen módon kapcsolódjon az eszköz. Sajnos a sima mass storage (pl. pendrive) mód nem elérhető, ezért itt az MTP módot válaszd.
Ez után az intézőben fogod látni a készüléket - nem lesz felcsatolva külön meghajtóként. Total commander-hez kell egy külön plugin, hogy megjelenjen.
Nem kell külön driver hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Windows Insider Program
- Béta iOS-t használók topikja
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3219
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest