- iPhone topik
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Android Autót minden mobilra!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Libretom
aktív tag
Mielőtt tabletet vásároltam utánanéztem az ár/érték arányoknak, és én is arra jutottam, hogy a legjobb vétel egy Wayteq 7.9-es lenne. Miért nem vettem azt? Mert alaposan utánanéztem, és olyanokat olvastam a PH fórumon róla, hogy háromból hármat vissza kellett vinni, meg lépten nyomon bajok voltak vele, harmat gyenge wifi, rövid üzemidő. Azután rátettem egy tízest és megvettem ezt - és itt jön a lényeg - mert amire nekem kell, azt mindent kiváló szinten, gyorsan, szépen megcsinál, 10 órás üzemidőt bír, és megbízható. Egyszóval nem hiszem, hogy ÁR/ÉRTÉK arányban ennél jobb vételt tudsz ajánlani, de ha igen, akkor kérlek tedd meg!
-
Levente75
aktív tag
Nézd, csak úgy magadban gondold át. Benne lenne pl OTG, viszont nem menne el csak 5 órát, vagy benne lenne az OTG viszont nem lenne benne 1280-as képernyő, vagy variálhatnám. Mindig lenne valaki aki valami miatt nyöszörögne, és nem azt nézné, hogy mennyire nagyszerű készülék.
Mo.-n mindig azt nézzük mi a hibája valaminek, nem azt, hogy mennyire nagyszerű, és örülnénk neki és előnyeinek, ha már van, vagy megvettük.Azt meg nem tudom, hol olvastam, de az ASUS házon belül sem akar konkurenciát csinálni pl. a Nexusnak. Nem csinálhatja ugyanazt, és ráadásul olcsóbban. Amúgy végtelenségig lehet hasonlítgatni 50 típust is, mindig lesz olyan ami az egyikből hiányzik a másikban meg ott van (tulajdonság) és fordítva..
Én pl. észre sem veszem, hogy szemcsés a képe, mert elfogadtam. Azt is elfogadtam, hogy nincs rajta villanó vaku. jó lenne persze. De ez van. mielőtt megvettem, elfogadtam magamban a hiányosságait, és az erényeit, ezért vagyok elégedett vele 4 napja. Használom amire való, és remélem az életem fogja megkönnyíteni, a munkámat, és ha van rá időm akkor még szórakoztatásra is lehet használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ 100% sRGB - 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest