Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonn1226
csendes tag
Sziasztok!
"Beálltam én is a sorba" és gazdagabb lettem egy ilyen géppel. Eddig semmi gondom nem volt vele - igazából konkrétan, hardveres gondom most sincs, mert szép, viszonylag gyors stb. Ellenben a minap sikerült idekeverednem és láttam az egyik hozzászólótól, hogy szépen érkeznek rá kisebb frissítőcsomagok FOTA. Az én problémám az, hogy nekem, amióta megvettem (2014.06.30) nem érkezett egy darab frissítés sem. A mai napig a 2013.11.28-i build van rajta. Lehet nem veszítek sokat, hogy nem kapom a frissítéseket, de azért szeretném megkérdezni, hogy más valakivel is előfordult-e már ilyesmi? Írtam már az ügyfélszolgálatnak, de semmi érdemlegeset nem tudtak mondani, azt viszont igen, hogy sajnos a ME173X-re nem fog érkezni sem 4.3, sem 4.4. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fujifilm X
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Call of Duty: Black Ops 7
- Spórolós topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray szürke ajándék fólia
- Bomba ár! HP Elite X2 1013 G3 - i7-8650U I 16GB I 512SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- NJOY Szünetmentes + AVR Horus Plus 2000, 2000VA, 1200W, Line-Interactice, LCD Touch displa PWUP-LI20
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest