- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Sencsenben
- Bemutatkozott a Motorola vékonymobilja
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragonn1226
csendes tag
Sziasztok!
"Beálltam én is a sorba" és gazdagabb lettem egy ilyen géppel. Eddig semmi gondom nem volt vele - igazából konkrétan, hardveres gondom most sincs, mert szép, viszonylag gyors stb. Ellenben a minap sikerült idekeverednem és láttam az egyik hozzászólótól, hogy szépen érkeznek rá kisebb frissítőcsomagok FOTA. Az én problémám az, hogy nekem, amióta megvettem (2014.06.30) nem érkezett egy darab frissítés sem. A mai napig a 2013.11.28-i build van rajta. Lehet nem veszítek sokat, hogy nem kapom a frissítéseket, de azért szeretném megkérdezni, hogy más valakivel is előfordult-e már ilyesmi? Írtam már az ügyfélszolgálatnak, de semmi érdemlegeset nem tudtak mondani, azt viszont igen, hogy sajnos a ME173X-re nem fog érkezni sem 4.3, sem 4.4. Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 4. Gen 2020 (Wi-Fi+Cellular 256GB Space Gray) Garanciával, üzletből
- Ipad Pro 6th Gen. M2 12.9 Wifi + Cellular
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Óriástablet ! LENOVO Idea Tab Pro 12.7" 3K 144Hz + Pen+ Moto Buds, Üzletből, Gari 2027.9.01-ig
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
- Redmi 15C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest