Hirdetés
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Google Pixel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luffy
újonc
Sziasztok !
2013 októbere óta használom a HD7-est. Egy hibára és részleges megoldására hívnám fel a figyelmet ami nálam eddig 2x fordult elő.
Mikor 40% alá csökkent az aksim és "alvó" módban volt a tab nem tudtam semmilyen módszerrel "felébreszteni"/ki-be kapcsolni, nem reagált semmire. Első alkalommal valahogy(nem tudom hogy) sikerült vissza hozzam(ennek kb 2 hónapja). Most viszont sehogy.
Neten nehezen találtam rá megoldást de megvan, az egyik HD7 tulaj írta:"
Állandóan töltővel használtam, gyakorlatilag 100%-os töltöttség mellett.
Viszont egy este kb 40% os töltöttségnél letettem, és elfelejtettem töltésre kapcsolni. Másnap nem tudtam bekapcsolni, hiába raktam rá a töltőre.
Már már aszt hittem tönkrement. Lepattintottam óvatosan a hátulját, majd az akkumulátor csatlakozóját levettem és visszatettem, rögtön a tápot is bedugtam, és így újraéledt, lehetett tölteni. Nem szabad hagyni teljesen lemerülni, mert nem kapcsol vissza."Így tettem én is, és nekem is ment. A hibát konkrétan mi okozza, arra még nem jöttem rá. Ha esetleg valakinek van valami tippje...
Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Rendszergazda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3385, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest