- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- iPhone topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
Kevinmaster #56 üzenetére
Hát én úgy képzelem el, hogy a szerver ellenőrzi, hogy kalóz verziód van-e. Tehát tört még ha akarna se tudna netre menteni, ezért marad a gépre mentés. És akkor ezzel ugye kiküszöböli azt a sok hülyeséget, hogy muszáj 24/7 netkapcsolat stb...
-
pete_21
addikt
válasz
Wolverine #54 üzenetére
Csak elég ritka a stabil net... Nálunk legalábbis az, nyugatabbra nem tudom mi a helyzet, de feltételezem ott is ismerik a "netszakadás" fogalmát... És ezaz, hogy emiatt a fizető, becsületes játékos szív.
Hsz-ed második felére: Az oké, hogy legyen pénze játékra, nade miért pont vele b.sszanak ki? Aki pont hogy megveszi...
Elég komoly összegben mernék fogadni, hogy nem sokkal megjelenés után már lesz is tört verzió ezekből a játékokból. Szóval igazából pont azok járnak a legrosszabbul, akik megveszik... És mint ahogy írtam is, abszolút nem lepődnék meg, ha ők is töréssel játszanának. Csak így meg ugye azt látja a Ubisoft, hogy kevesen játszanak vele, szóval gondolom elég rövid lesz a support... -
pete_21
addikt
válasz
BalaNce87 #50 üzenetére
Jah, csak ebből azt fogják leszűrni, hogy nem kelendő a játék PC-re (vajon miért???
), és legközelebb már sajnos nem biztos, hogy fejlesztenek rá...
De ne legyen igazam!!
MOD: Igazából tényleg maguknak keresik a bajt, csak az a gond ezzel, hogy a (becsületes) játékosok szívnak... -
pete_21
addikt
Szép volt, Ubi!!
Tényleg ezzel is csak a becsületes vásárlókat szivatják. Aki nem akarja megvenni (mert nincs rá pénze, vagy sajnálja rá a pénzt) az szvsz úgyse fogja megvenni, ha nem lesz tört verzió.
Egyesek meg lehet, hogy már csak azért se veszik meg, hogy ezt az "okos" védelmet támogassák.
Sokaknak meg nincs internet, és nem is szoktak warezolni és nem is érdekli őket ez a téma, így meg is vennék a játékot, de mivel internet sincs, ezért hát... mégse veszik...
Azt se értem, hogyha megszakad az internet, (merthát nem ritkaság ez se) akkor a szolgáltató miatt miért a becsületes, fizető felhasználónak kell szívni?? Miért nem lehet akkor már azt, hogy átmegy a játék valami 'suspended' módba, és a következő újracsatlakozásig úgy marad, aztán meg lehet folytatni...
Szerintem nagyon sokat nem fognak ezzel elérni, illetve a tört verzió se sokkal a játék megjelenése után fog jönni. Plusz arra is látok jócskán esélyt, hogy sok becsületes vásárló majd töréssel fogja használni a játékát, mert nem akar szívni, "csak azért", mert ő megvette...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Google Chrome
- PlayStation 3
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged