- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothmaxy182
őstag
Persze, láttam anno .jar-os kiterjesztést. Azért láttam, mert érdekelt a dolog, és még nem nagyon voltak okostelefonok. Aki anno .jar kiterjesztésű dolgokkal szórakozott, az ma már rég okostelefont használ, fellép bármelyik marketre, és onnan telepít, vagy apk-ból, tök mindegy.
Aki viszont nem telepítgetett anno ilyen módszerrel, az most sem fog, mert nem érdekli. Az inkább vesz nyomógombos telefont. vagy ha érintőset akar, akkor olcsóbban 520-at. Ha nem akar appokat rakni rá, akkor nem rak.
40-ért Androidos teló? Van bőven. De 50 alatt pl Motorola Moto G: HD kijelző, 1 Gb RAM, 4 mag, stb.
Ennek a telónak 30ezer jó magyar forint alatt kéne kezdenie, hogy kapós legyen, de akkor is kb ugyanennyiért van firefox mobil. Mondjuk az a másik, amit nem vennék, de valakinek biztos az is kell...
-
tothmaxy182
őstag
Én lehet, hogy nem tudom megítélni, de azért látom amit látok. Ott van édesapám, és anyám, sosem vennének "simogatóstelefont". Csakis nyomógombosat. Tehát ez sem lenne nekik alternatíva. Viszont ott van a főiskolás húgom, akinek nincs sok pénze telefonra. nekiáll nézegetni, hogy mit tudna venni 40ezer alatt. Nem hiszem, hogy egy olyan telefont venne, amihez sima mezei módszerrel ne tudna letölteni egy engribörcöt se. És ennek azért utána néz, mégha nem is egy nagy szakértő. De oké, valahol megértem a Te álláspontodat is, de továbbra is azt mondom, hogy ha nem az 520 ára alatt fogják adni, akkor nem lesz sikeres.
43#:
"a Lumia 520 a WP ismert korlátai miatt pedig még nem tökéletes megoldás"Én azért még várnék azzal a kijelentéssel, hogy ez a normandy nem lesz tele korlátozásokkal. Félek, hogy több lesz benne, mint az 520-ban. De ezen még felesleges elmélkedni. Mindenesetre erre nem építenék előre...
-
tothmaxy182
őstag
Ez még mindig nem indokolja meg azt, hogy miért ezt kéne választani egy 40-ezres Androidos teló, vagy egy 520 helyett...
Aki meg egyszerűbb telefont szeretne, úgyis butamobilt vesz...
40#: Szerinted aki egy herélt Androidos 30-40 ezres mobilt vesz, majd pont apk-ból fog appokat telepíteni.
Ha ezt a telefont úgy fogják reklámozni, hogy Androidos, akkor elég sok csalódott ember lesz. Ha meg csak szimplán egy Asha mobilnak, akkor inkább vegyen az ember 520-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest