- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Azzal a chipsettel csak a csíkszélesség a baj, egyébként teljesen elég lenne ehhez.
Azt nem tudtam, hogy csak maps van Ashakra, viszont nem-nokiás WP8 telefonokon úgy hallottam meg lehet hívni külsős navigációs alkalmazást a HERE Maps-hez, még ha s40-en ez nem is működik, Androidra megoldhatják. -
vicze
félisten
Hááááát a második dologban nem lennék biztos, szerintem ott fog figyelni a Store-ban, tehát nem ingyen lesz kb. ennyi.
A Nokia hosszútávú stratégiájának része kell legyen az is, hogy a szolgáltatásikkal megjelenek Androidon is, ahogy iOS-en is.A HW-ra én is kíváncsi vagyok. Az 512RAM biztos, és nagyon most már hova mennek a 520 HW-ja alá? Végül is ez drágább lesz mint az, mert nem "ingyen" adják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- VR topik
- Medence topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- PR-Telecom
- Asztalos klub
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- További aktív témák...
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4050 -1,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest