Új hozzászólás Aktív témák
-
muszi0521
aktív tag
[kép] : Most szedemle !
-
havri1
félisten
Sajnálom, hogy kevesen vagyunk, és nem pörög a topic.
Pár dolog van, amire nem találok megoldást.
Pl, hogy a kamera videó beállításai miért másznak el időnként. 4k/60 fps az alap. Van amikor 4k/30-ra, de van, hogy 1080/30-ra áll vissza. Ha lencsét váltok, akkor tuti alapra áll vissza, de ha nem, néha akkor is..
Érdemes 90hz-en használni a kijelzőt, 120-hoz képest szemmel nem venni igazán észre, de akksiban sokat jelent.
Ehhez egy külső app kell.
Ez a zöld színes foltos kijelző baromira idegesít, de kénytelen vagyok megszokni úgy néz ki.. -
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #92 üzenetére
Igen. Csak a múlt heti tökéletes, és mivel fastboot, nem akarok gyalulni ha nincs nagy változás
-
-
havri1
félisten
Kezdem belakni. Már most látom, ég és föld. Eddig hibával nem találkoztam. Üzemidő stb később tudok nyilatkozni.
Örülök, hogy sikerült, nekem a global rom az ellenségem.
Egy dolgot nem találok egyelőre: haptikus rezgés erősségenek állítás, illetve erre vonatkozóan bármit. -
havri1
félisten
Ó bakker, nem vártam végig a telepítést
-
havri1
félisten
Nem ment fel.
Nyitottam, windows_fastboot_first_install_with_data_format.bat, 9.5 mp alatt végez, finished, restart. Elindul rendszer MIUI12.5 fogad, de a lockednél megáll - mint az első indítás - , de nem érzékel kijelzőt, akksi 0 , térerő 0 , nem lehet továbblépni :/ -
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #84 üzenetére
Úgy emlékszem igen, egyszerre csináltam mindent. Szinte azonnal. Délbe néztem ma, 21 órát írt ha jól emlékszem. Holnap ránézek, már jónak kell lennie.
-
-
havri1
félisten
válasz
Viktor0610 #82 üzenetére
Kedden délelőtt vettem át, egyből beléptem. Nekem ma jár le a 7 nap, de tényleg lehet újra el kell mennem órára.
Fogalmam sincs mitől számolja pontosan, de már jó lenne használni.. -
-
farkas26
tag
pedig mi 11lite - ban is van.
-
farkas26
tag
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy a selfie kamrában lehet távolságot állítani fényképezésnél?
-
muszi0521
aktív tag
Három nap után . 5 G Hasított, üzemidő nekem megfelelő. Kicsit nagy és nehéz .
-
havri1
félisten
Sima 10T-nél jobb.. A kijelző álom, ezt leszámítva (foltos, de kikerülhető)
888 soc nagyon gyors, és nekem nem melegszik átlagban.
Én nem cserélném el, használtam sima 10T-t. Pro-t nem tudom.
Kamera? Az az igazság, én nem használom.. Sötétben nem jó, nappal nekem jó. De nem fotózom, átlagos user vagyok.
Videó effektek rohadt jók
Osszessegeben én elégedett vagyok vele, megtartom. -
KaitouP
nagyúr
Hát srácok, azért egy így nem valami meggyőző. Lehet a Mi 10T Pro egy évvel régebbi hardverével, de jóval olcsóbb árával (plusz a Vodánál 35K készülékkedvezménnyel) jobban járnék. Kamerával mik a tapasztalatok? Nem dicsérték agyon.
-
Akad ám tapasztalat már dögivel. Alcsút arborétum Szentjánosbogarak éjjel? Nah ha eljön az este a kamera nem épp jeles. Aztán töltés throttling is van mint minden más telefon esetén, de mondjuk poco f2 höz mérve van difi. Lehet meg kéne írni, túllépni azon, hogy ilyen meg olyan a CPU meg stb. Üzemidő is alakul. Akkor mennyire meleg ha simán 37 fokban akarja belakni az ember téma is érdekes, közben tölteni. Kicsit olyan ez mintha a trabi kaszniba tennél porsche motort. Pár nap és lehet megírom. Szoftveresen is jött pár fejvakarós dolog.
-
havri1
félisten
Videó alatt, ezek a vblog effektek nagyon jók
-
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
Kolondrum #47 üzenetére
Egy poco f3 - ról váltottam, mert azzal voltak problémák. (kijelző foltos volt, közelségérzékelő szarul működött).
Kijelző ebben is foltos, de már elengedtem..
Minimum fényerő mellett, teljes sötétségben, az alábbi képen látható. Felül és alul "bevilágít". Nem, nem amoled sajátosság, mert sok samoledes készülékem van, egyiken sincs jelen. A szürke és zöldes árnyalaton nagyon látszik. A sötét téma mellett, global rommal pl az értesítési sávon is látszik. A szürke zöld lesz.
Amúgy nagyon tetszik, gyors, csak várom a 168 órát, nyitok, és megy fel az EU dev.
Rühellem a global romot, ezzel az erőltetett google szarsaggal.. Tárcsázó, üzenetkezelő.. Szerintem használhatatlan. -
havri1
félisten
Helló!
Van külön topikja? Vagy ez lesz az?
Mától használom a készüléket, keresem a helyem -
Van aki már használja? Lenne kérdésem.
-
Esik az ára
-
A Telenoros milyen szoftvert kap? Mert ha telenor vonalasat akkor az gáz nem frissül, lásd a Vodafone MI Note 10 .
RKKEUXM << Ezzel oké. Mással nem.
VoLTE miatt érdekes, mert aktiválni tudom a fentivel is, de képesek külön szoftvert erre kiadni, hogy ez alapból menjen. Nálam ez a kérdés, mert nálam 150 lenne, mivel még soha nem vettem nálunk telefont, sok az akció.
-
juuzer
addikt
Kamerás teljesítménye kb mihez hasonlítható? Mivel van pariban? Kicsit elvesztem a Redmi K40-iterációkban.
-
joey04
titán
válasz
Viktor0610 #21 üzenetére
Megint túlzásba estél.
-
Bly
tag
Szerintem meg aki nem akar 100 és 150 között "ósdi" F3-at venni, hanem 250-ért FLEX-ből akár egy nagyobb számmal ellátott kamerát, és plusz 30-40.000 pontot Antutun annak a pénztárcáját nem szabad telihagyni 😁 nekem elég fele ennyiért egy "buta kis F3" 😁😁😁😁
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
Igazából az is majdnem olyan mint a Xiaomi :D
Bár a Realme ui-nak van még hova fejlődnie.
-
leslien
nagyúr
válasz
Viktor0610 #33 üzenetére
tényleg ütős lett... [link] bár képeken a S21 veri...
-
-
-
realist
őstag
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Az is igaz, így viszont egy realme gt ellenfél lett.
-
válasz
hallerlaller #29 üzenetére
Az F3-hoz képest igen. De szerintem markáns különbségek nem fognak kijönni.
-
-
Csak azt nem értem mi indokolja a 100k+ felárat az F3-hoz képest. Két komponensben különböznek, a SoC, és az elsődleges kamera. Valamivel több teljesítmény és a OIS nélküli 108 Mpx-es szenzor nem tudom kinek éri meg ezt a hatalmas árkülönbözetet. Logikusan valszeg senkinek.
-
janeszgol
félisten
-
Shyciii
veterán
válasz
Viktor0610 #19 üzenetére
Nah pont nem ilyen a Samsung A52-es OIS-e, hanem pl ilyen...
Nem mellesleg a te példádban is látszik, hogy Xiaomi videójában a részletesség gyengébb, és a színhőmérséklettel is fagyasztani lehetne olyan hűvös. És mindezt úgy írom, hgy az utolsó Samsung telefonom az S4-es volt, és nem is fogok többet Samsung telót venni az hétszentség. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
Viktor0610 #10 üzenetére
Telekomnál minden IS független, még az iPhoneok is.
-
Ez végülis a Poco F3 Pro / Redmi K40 Pro
Szimpatikus, de számomra az F3-as jobban bejön a 870-essel.
Mondjuk most tényleg sok jó modelljük van.
Én kíváncsi lennék, hogy pl. egy F3-ba bele lehetne szerelni ennek a kameráját
Anno pl az RN4-esek 3 féle szenzorral érkeztek ( Samsung-Sony-Omnivision)
-
-
joey04
titán
ennyiért kéne adniuk az ultrát.
-
realist
őstag
250e és nincs OIS?
-
7Heads Drago
veterán
Ez a telefon hogy nem nagy?
Egy Audi Q7-hez képest tényleg nem. -
sbence4
csendes tag
Amúgy S20 FE-hez képest elég drága szerintem.
Főleg most hogy már nem Exynos-os. -
leslien
nagyúr
talán később listázva lesz ott is.. viszont elég jó áron van itt a Telenornál ,ahogy a S20 FE Snapdragon is...
-
-
mrbego
aktív tag
Bocsánat, hogy ilyen tudatlan tapló vagyok...
Amúgy meg nekem miért kellene "vágnom" ? Mi köze ennek a koromhoz?
Nem a Telenornál dolgozok.
Utoljára én szolgáltatótól 2012-en vettem bármit is. Bocsánat, hogy feltételeztem az akkoriak alapján, hogy egy szolgáltatónak érdeke (volt), hogy csak a saját SIM kártyáit lehessen használni a készülékben.
De lehet mindjárt megyek is, keresek valami madzagot vagy kötelet és fel kötöm magam az első fára. Nem is tudom, hogy tudtam eddig élni, hogy az ilyeneket nem "vágtam" -
h4h01
senior tag
Ez egy korrekt cucc..Nem nagyon kell ennél több..
-
kcsa
veterán
Biztos remek cucc az a "dobozolt adapter", meg a "kompromisszumot kötő kijelző" is.
Komolyan szükség van erre?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Nothing Phone 2 - 8/128 GB szürke dobozában + tokok
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest