Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő_
őstag
Letöltöd vagy lemásolod egy TDK lemezre, ugye láthatod ezt fent is és egy másik cikkben is volt már. És a többi variáció amit már leírtam.(letölteni, és megint csak kiírni, de valamikor nincs módod letölteni, vagy elszúrod a letöltést) A lényeg, hogy jogosult legyél a használatra.
Elolvastam mégegyszer a szerződést
Szóval a kiküldött szerződés is arról rendelkezik, hogy jogosult vagy használni és nem tér ki a lemezekre, hiszen azt sok esetben ki sem küldik, érted?
Viszont azokat csak a szerződés meglétével használhatod. Ha megvan, jogosult vagy a szerződésben leírt verziók legfrissebb változatához 1-1 példányban.Szerintem a szerzői jogsértés, csak akkor lépne fel ebben az esetben ha jogosulatlanul kezdenéd meg a használatot, vagy megszűnne a jogviszonyod és tovább folytatnád használatot stb. és a szerződésben leírt esetek...
Ez egy olyan dolog amiért az adófizetők pénzéből kifizettek jópár milliárdot előre. Ezért illene kihasználni ezt a lehetőséget mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Tudományos Pandémia Klub
- E-roller topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Hyperx Alloy Origins Core Mechanikus Gamer Billentyűzet eladó! DE/Német
- LEGJOBB KIJELZŐS! 400NIT ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 256GB FHD 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest