Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
nekem mindegy minek hívod. szerintem univerzális modellező eszköz korhatár nélkül (végülis 3d nyomtató, ha úgy tetszik). engem olyan dolgokra tanított meg, ami megváltoztatta az életem; azt ahogy látom a világot. megtanított például rá, hogy az egész világ apró darabkákból épül fel, amiből a szabályokat betartva kis kitartással bármit megépíthetek. a motorika fejlesztése is azért válik hatékonnyá, mert szívesen és bármit építhet belőle az ember, végtelen számú a kombináció.
a motorikán felül meg azért jó hatással van a látásra, a fantáziára, problémamegoldásra, a térlátásra meg egy csomó agyi funkcióra, aminek még a nevét sem tudom. megfogadtam hogy a gyerkőcöknek ezt meg legalább két idegen nyelvet adok, akkor már el vannak indítva akárhogyan is lesz. egyébként nekem a fémépítő is nagyon szimpatikus, csak a lehetőségek ott azért jóval korlátozottabbak voltak. de szerintem eleget offoltunk (azaz offoltam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4203, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi