- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
Új hozzászólás Aktív témák
-
XtremLor
őstag
válasz
kazsmerlaca #13 üzenetére
-
kazsmerlaca
senior tag
Hi! Ilyen NoFan CR-95C Copper IcePipe hűtőt hol lehet kapni kis hazánkban? Én nem találtam...
-
Lásd alsó ábra de semmi gond
Amúgy abban a kategóriában, amiben kerestem ennyi az össz választék - ha tudsz még valamiről akkor szerintem mindenki örömére itt megoszthatod
Célom csupán a kutatás megosztása volt, melybe jópár órát öltem, bár tény hogy gyakorlatilag kb. 3 cikk eredménye összefoglalja, mert ezekben találtam jó összehasonlításokat. Pár héten belül összeáll a gép, és remélem tudok tapasztalatokat (pl. hőkamerás kép) megosztani!
-
Potzee
addikt
A Thermalright HR-02 Macho NEM a HR-22 korábbi verziója! Egyik sem váltotta le a másikat, a két cooler két külön kategória.
A blog alapját képező silentpcreview cikket ki lehetett volna egészíteni néhány más cooler hűtési teljesítményének eredményeivel...igy ez a blog nem ér semmit, csak az eredeti cikk kivonata. -
8th
addikt
Néha én is eljátszom a gondolattal, hogy milyen jó lenne itthonra egy léghűtéses teljesen néma gép de mindig arra jutok, hogy nekem nem ér meg annyit. Ha mégis rászánnám magam valami hasonlót raknák össze:
- Antec LanBoy Air Yellow: 32k
- Platinum Series Fanless 460: 37k.
- Coolermaster TPC-800: 12k.Egy 65w tdp-s A8/A10 APU-val elmenne ez full passzívan nyáron maximum raknék egy folyadékcsapágyas ventit a procihűtő fölé ami hangtalanul kifújná a megrekedt meleg levegő javát a házból. Ha úgy vesszük nem is lenne drága project mert egy jobb kompakt vízhűtés sem olcsó móka és az még csak nem is néma. Csak córesz van és most nincs "kedvem" erre költeni.
-
válasz
Sanchez638 #7 üzenetére
Nincs szükségem multiGPU-ra (sőt, talán egyre sem). Egy AMD Kaveri-s konfigban gondolkodom, ami reményeim szerint 95W TDP-vel bőven jó net/web, office, zene, film, design ügyekre kényelmesen tartalékkal sok ablakkal
Aztán ha esetleg egy kis 3D netán játék lenne, akkor végső esetben házban lévő ventillátorokat kell csak bekapcsolni, s ki fogják tudni szellőztetniAmúgy barátnőm öccsének is NoFan CR-95 hűtős Core i7-ese van, bármiféle mozgó alkatrész nélkül, már több mint egy éve
-
Sanchez638
addikt
Még egy netezős, filmezős gépet megértek, de egy komolyabb pc már passzívban nem terveznék
-
-
mcsabee
senior tag
Rosszul van linkelve a blogod.
-
válasz
Winner_hun #1 üzenetére
Winner_hun: Köszi!
Honkydoo: sajnos én is még csak olvastam róla
-
Honkydoo
őstag
Nekem az lenne a kérdésem, hogy ilyet, hol lehet kapni?
-
Winner_hun
félisten
Ventil
látor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest