- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ga
tag
Már elnézést a visszakérdezésért, de milyen információkkal rendelkezel az itt hozzászólók anyagi helyzetét illetően? Vagy netán 3-as szintű munkatárs vagy?
Ha ötször annyit keresnék (nem mondom meg mennyihez képest), és ettől eltekintve esetleg továbbra is normális lennék, attól még a véleményem nem változna. AC mániásokon kívül szerintem mindenki értelmetlennek tartja ezen az áron. Főleg az alternatívák fényében.
Már egy fullos fit-pc2-t is megkapsz 700$ magasságában. A fit-pc3 pedig valsz még kedvezőbb lesz. Árban és feature setben is. Csak jönne már ki...
Nem tudtok tesztelés erejéig szerezni esetleg egy példányt? Nagyon érdekelne.Peace
-
Hat nemtudom. Azert ~750 ajro Ny-Europaban is megemel jopar szemoldokot es nem latom a cuccban azt a kiemelkedo tudast, ami miatt erdemes lenne ezt kiadni ra: a formajatol nem jon ra az emberre az instantget, a szoftveres reszrol gyakorlatilag egy szot sem irtatok, igy felteszem, hogy ott sincs semmi extra, csak racsaptak a sima gyari Win MCE-t, ami azert eleg gyengecske cucc. Egyedul a passziv hutes az, ami erdekes lenne, de egyreszt azert a passziv hutes, mint olyan, nemileg tulertekelt, masreszt meg ott zorog a HDD, csipobol negalva minden elonyt.
Ja, es nem jar hozza taviranyito.
Egy HTPC-hez.
Ezt igy hogy?...Nekem ugy tunik, hogy ezt a cuccot nem gondoltak igazan vegig az arcticosok.
(Es akkor az Ion2-t nem is ekeztem, pedig eppenseggel az se a legjobb valasztas.) -
"Nem egy olcsóbb alternatíva fordult meg a kezeim között. Egyikre sem mondtam volna rá, hogy igen, ez olyan halk, ami mellett én nyugodtan moziznék."
Igen, valamiért a gyári cuccokba előszeretettel pakolnak négycentis vinnyogókat, ahelyett, hogy egy nagyobb borda + pár száz RPM táján járó 8 v. 12 centis venti kombinációját használnák, ami gyakorlatilag hangtalan és mégis elégséges hűtést biztosít.
Mondjuk itt meg azt nem értem, hogy szenvednek a fullpasszív hűtéssel, aztán erre beleraknak egy HDD-t meg egy ODD-t (mondjuk ez utóbbit meg lehet magyarázni, de a HDD-t...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 / 3GB RAM 32GB / Wi-fi / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3079, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest