- VoLTE/VoWiFi
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Mobil flották
- Leépíti a Sony az európai piacot?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DudeHUN
senior tag
Te az NBA 2K17-et linkelted a 970-hez. Ahogy írtam a Maxwell-re már nincs rendesen optimalizálva az idei rész egyik fél részéről sem. Ahogy érzem is az újabb címeken, hogy döcögősebb a dolog. Amivel nincs is baj. Viszonylag régi a kártya. Csak néhány esetben az újabb, papíron gyengébb VGA már jobb eredményeket tud hozni.
-
This_is_Ice
tag
Persze, egyetértek azzal, amit írtál, nba-n is meg más címeken is látszik, hogy egyszerűen az újabb technikát favorizálja szemben a nyers erővel. Nem akarok ebbe belekötni, csak azt mondom, hogy pl az AC sem arról híres, hogy jól optimalizált lenne, ez az új NBA ugyanez, no de amikor más (szintén friss) címek röhögve elfutnak rajta, akkor én ezt nem tudom a vga számlájára írni. Mondogatják már egy ideje, hogy ilyen téren a hardver megelőzte a szoftvert már pár éve, és ez a jelenség, hogy gyengébb kari jobban teljesít ez bizony a tervezett avultatás része. Szegény parasztnak nehogy már jól menjenek a dolgok a 3 éves kártyán.
-
törölt tag
Pontosan. A Black Friday kicsit mást jelent Magyarországon, mint külföldön.
De volt olyan munkahelyem, ahol a 15ezer Ft-os tabletet nem vitte senki, egyetlen darabot sem adtunk el belőle, pedig jó áron volt. A következő akciós újságban már akciósként volt meghirdetve 30ezer Ft helyett 20ezer Ft-ért. El is vitték az összes darabot egyetlen nap alatt. Ez a nagy magyar valóság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest